Results 1 to 3 of 3
Discuss [iPhone 2G] DFU Trouble at the Redsn0w - Hackint0sh.org; OK, I've followed the redsn0w instructions to the pint where I've restored v3.0 to my ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [iPhone 2G] DFU Trouble

    OK, I've followed the redsn0w instructions to the pint where I've restored v3.0 to my iphone and now I'm trying to enter DFU mode to do the unlock and jalibreak.

    But putting my phone into DFU mode seems to be very hard. I've followed the instructions to the letter but am getting nowhere :

    Starting with the phone off and connected....

    1. I hold down the power button for 3 secs...the apple logo comes up.
    2. I then hold home and power together for 10 secs.
    3. I then release the power button (keeping home down), and wait until redsn0w spots it and the software says waiting for reboot. I then release the home button. But the iphone screen still stack bloack and nothing happens.

    the redsn0w software also says Please wait whilst you iphone is being jailbroken, shoulkd there be screens flashing by on the ipohne or should it be just black.

    The other issue is that the iClarified tutorial thats just gone up states that whilst the device is off, to enter DFU you must hold the home and power buttons TOGETHER at the same time to switch the phone on, as oppesed to redsn0w saying hold power button for 3 secs THEN press and hold home...

    Any ideas here?

    Thanks.



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I should point out I'm using Windows Vista...

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    UPDATE : ....and it's seems Vista was the issue...booted the PC up into Windows 7 and redsn0w worked first time....

    Something about Vista I guess...

 

 

Similar Threads

  1. Iphone 3g trouble
    By kenshi106 in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 01-07-2011, 05:52 PM
  2. A little iPhone 3g trouble...
    By jness in forum iPhone 3G
    Replies: 1
    Last Post: 10-13-2010, 09:43 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 04-20-2009, 10:01 PM
  4. Having Bad trouble using my sim in my 1.1.1 iphone - HELP PLEASE!!!!!!!
    By nintendofanboi in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 01-29-2008, 04:42 PM
  5. Serious trouble with an 1.1.1 iPhone.
    By unlockbr in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 11-09-2007, 03:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:22 AM.
twitter, follow us!