Results 1 to 5 of 5
Discuss Help getting this error..missing keys.plist data for this build at the Redsn0w - Hackint0sh.org; i need some help guys, i was bored and decided to update to 6.0.1(i know!! ...
  1. #1
    Newbie Array jaybeans821's Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    new york
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Help getting this error..missing keys.plist data for this build

    i need some help guys, i was bored and decided to update to 6.0.1(i know!! i should have just left well enough alone) and i did the 6.0 ipsw thing with redsnow and so now i "just boot tethered and it seems to be booting ok but then just stops i get no pinapple and redsnow says up top this "missing keys.plist data for this build" does any one know what happened here and what i have to do to fix this?

    i feel like cause i did the first part of it, its now in my phone somewhere so im not sure if i should or if i could start all over from the jailbreak or do i have to restore my phone with itunes and start all over that way.


    thanks in advance...



  2. #2
    Super Moderator Array n1ckn4m3's Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    2,717
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    145

    Default

    Which iPhone model are you working on?
    The preceding forum post has been brought to you by the letter "N" and the number 42.

    iPhone 4, 32GB (iOS 6.1.2 | evasi0n | SHSH: 4.0 - 6.1.2)
    iPad 2 3G, 64GB (iOS 6.1.2 | evasi0n
    |
    SHSH: 4.3 & 4.3.3 - 6.1)

    Restore problems? Read this: http://www.hackint0sh.org/f137/130802.htm

    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare? Please Donate!


  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    What is the version of your bandbase and your ios ?

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    If your having problem's with Red try using SnowBreeze then you write it w/itunes and it doesn't give error's like redsnow

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    With redsnow I get this sometime's,just close and start it over,, remember to always pick your ipsw manually,and dont close redsnow till your done,, also I have XP pro on laptop that I use just for iphone,,Win 7 alway's gave me problem's...


 

 

Similar Threads

  1. Missing UIMobileCountryCodes.plist
    By beba in forum Absinthe
    Replies: 0
    Last Post: 01-25-2012, 07:07 PM
  2. Stuck installing: com.apple.boot.plist missing!
    By jerrymenm in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2010, 08:52 PM
  3. Getting the Missing com.apple.boot.plist Error
    By Solarpolitiks in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 09-25-2009, 10:41 PM
  4. [1.1.3] can't send txt - O2_UK.plist file missing
    By charlieFC in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 4
    Last Post: 03-03-2008, 08:53 AM
  5. Missing com.apple.CommCenter.plist
    By Jaeboy in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 11-23-2007, 06:21 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:49 AM.
twitter, follow us!