Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
Discuss EDGE doesnt work after unlocking using redsn0w at the Redsn0w - Hackint0sh.org; I am having 2G iphone updated 3.0 OS using redsnow. I am paying $10 At&t ...
  1. #11
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I am having 2G iphone updated 3.0 OS using redsnow. I am paying $10 At&t data plan which used to work nicely on 2.2.1 version. But after upgrading to 3.0 it stopped working and says I am not subscribed to cellular n/w. I installed APN editing from cydia.. but still i dont see cellular n/w option in settings->general->network... dont know what to do.. plz help

    Quote Originally Posted by jon_slider View Post
    iphone4venu said
    > I tried redsn0w. Is there something wrong? Why edge network doesnt work?

    since I dont know what version iPhone you have, here is a lookup table for what to do
    iClarified - iPhone - How to Select an iPhone Unlock/Jailbreak Tutorial

    once you find the right tutorial, follow all of it..

    and, when you say you unlocked with Redsnow, its only a jailbreak.. to unlock you have to go to Cydia.. add a source... install Ultrasnow...

    I have a 3G iPhone, I unlocked it with Ultrasnow after following the tutorial, which included Redsnow

    good luck

    and to ilavu who said
    > Which thread you are talking about. Can you point me to right direction please?

    the post he is replying to is 4 above yours..
    the right direction for you is the link to iclarified.com I list in the second paragraph of this post

    good luck also

    I found the Ultrasnow unlock the easiest one Ive ever done

    and yes, my edge works, after I reentered my epc.tmobile.com and yes the Cellular Data Network does exist in settings/general/network on my iPhone


  2. #12
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hey guys , i have same problem on my iPhone. Today installed 3.0 and aso unlocked m phone but i losed the Settings for my Edge.

    I tryed already to find the plist files but they was not in the foulders where they should be.

    Also searched all google how to fix it with edeting of UnknownCarrier.plist but the file just dont exist.


    Would be nice if some one got any idea how to fix it ,cause i am already finished. Was trying to fix it last 6 hours and no of the internet tips helped.


    Hope you guys can understand my spelling.



    Greetings Voltago.

  3. #13
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Guys I had the same problem, when I upgraded to 3.0 and then restored my iphone from a backup in itunes, edge would stop working. What I had to do was upgrade to 3.0, and then restore the stuff manually (in itunes, when it recognizes the iphone, select new iphone and do not restore from backup).

    Hope this makes sense.

  4. #14
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by captain kirk View Post
    Hi Guys I had the same problem, when I upgraded to 3.0 and then restored my iphone from a backup in itunes, edge would stop working. What I had to do was upgrade to 3.0, and then restore the stuff manually (in itunes, when it recognizes the iphone, select new iphone and do not restore from backup).

    Hope this makes sense.
    How you mean it mate ?

    Cause i already Jailbroken my iPhone , so can i still do your method with restore?

    Maybe you could send here any links or make a small guide for me how should it work =(?

    I got my iPhone not so long so dont got big Exp. how to hack stuff.

  5. #15
    Professional Array Vigilantes's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    OHIO
    Posts
    61
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    I found this solution that worked for me. I hope they won't mind me posting this by forwarding this link.

    iPhone OS 3.0 (7A341) Kills Any “Non-iPhone Data Plan” (Yeah right. I’ve got you covered!)
    16 GB IPhone 1.1.3 OTB Ziphoned v2.4 BL 4.6
    Restored to 1.1.4 then used ILiberty+ with BL 3.9FB
    PWN'ed by Mac PWNAGE tool by IPhone Dev Team 1.1.4
    Upgraded to 2.1 with PWNAGE tool by Iphone DevTeam



 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Mic Doesnt Work..
    By cooldreng13 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 08-08-2010, 10:51 AM
  2. Help unlocking Iphone 3G with redsn0w please
    By thefaz1985 in forum Redsn0w
    Replies: 11
    Last Post: 08-07-2010, 07:19 PM
  3. JB and unlocking Iphone 2G OS 3.0 Redsn0w
    By travelpapu in forum Redsn0w
    Replies: 3
    Last Post: 07-05-2009, 04:21 AM
  4. EDGE doesnt work after unlocking using redsn0w
    By iphone4venu in forum Redsn0w
    Replies: 0
    Last Post: 06-22-2009, 09:05 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 08-26-2007, 04:45 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:11 PM.
twitter, follow us!