Results 1 to 2 of 2
Discuss 3.0 unlocked with redsn0w, tmobile has no service? at the Redsn0w - Hackint0sh.org; I unlocked my 2g 3.0 firmware with redsn0w with my tmobile sim card in. It ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default 3.0 unlocked with redsn0w, tmobile has no service?

    I unlocked my 2g 3.0 firmware with redsn0w with my tmobile sim card in. It activates and detects my phone number but doesn't list my contacts and says no service. I even installed bootneuter to make sure it was unlocked and all the settings were correct.

    any help?



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I had a similar problem. When running redsn0w I did not choose the unlock checkbox. (I thought I didn't need to.) When it completed I could unlock the phone and use it, but I couldn't place or receive calls.

    To fix it, I simply repeated the entire process (restored and re-ran redsn0w). But this time I was sure to check unlock and it worked fine.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 11-11-2011, 09:52 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 01-03-2011, 01:15 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 10-20-2010, 02:25 PM
  4. Poor service with unlocked 3G/TMOBILE help!
    By bparker8908 in forum Redsn0w
    Replies: 2
    Last Post: 08-02-2010, 07:27 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 09-04-2009, 03:26 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:32 PM.
twitter, follow us!