Results 1 to 2 of 2
Discuss 2G Stuck on Apple logo after pwnage tool and redsnow at the Redsn0w - Hackint0sh.org; OK, here it is from the beginning. btw...i am using a mac g5 with OSX ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default 2G Stuck on Apple logo after pwnage tool and redsnow

    OK, here it is from the beginning. btw...i am using a mac g5 with OSX 10.5.7

    First, the other day, the phone all of a sudden put itself in recovery mode. Absolutely nothing i do will not stop it. I use a Tmobile sim card, this was already jailbroken and unlocked by myself almost a year ago. I have been on v2.2.1. Now, itunes will not let me restore it, i keep getting an error message.

    Now, i also used pwnage tool 2.5 and 3.0 with the corresponding ipsw files for each. The 2.5 version i was using the 2.2.1 ipsw and on the 3.0 pwnage tool, i used the 3.0 custom ipsw. Now it gets through all the way to the point where the little apple logo comes up with the progress bar underneath. Once the bar underneath is full, it stays stuck there. When i unplug, it goes back into recovery mode and everything i did gets lost.

    On redsnow 0.8. same thing. I get all the way to the point where it says it is downloading jailbreak data, but it gets stuck and will not reboot into the home screen once it is done. The redsnow app even said it was done succesfully, but on the iphone it was stuck on the logo of a HD with a green arrow. What am i doing? Anybody else have this problem and have it solved?

    Also, should i have the tmobile sim in while i am doing this process or not? I am lost after doing this for 3 days now. I did it the first time by myself almost a year ago with no problems at all, it was smooth. Any suggestions how to get this done? Thank you for any info anybody may have!
    Last edited by Justified Degenerate; 08-17-2009 at 02:32 AM.



  2. #2
    Advanced Array Z3nsurf3r's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Far East Asia
    Posts
    34
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default similar problem

    I am encountering a similar problem as yours. The first time i ran redsnow, it stopped at the apple logo screen. I tried to restore and iTunes (9) gave me error 23. But I ran redsnow again as I had previously updated to 3.0 anyway , just to give it a shot. one the first pass, I got stuck at the apple logo screen. I tried it again, and I got further till the phone rebooted. Now, however I am getting stuck on the bootneuter scree.n, where it says flashing bootloader. I am scared to stop it after hearing all the bootloader problems that have been coming up.

    any advice?

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 02-27-2014, 07:59 AM
  2. 4.2.1_8C148 unlock of iPhone using Pwnage tool stuck in recovery mode
    By Kayla Faust in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 1
    Last Post: 10-03-2011, 09:48 PM
  3. 3GS Stuck on Apple Boot Logo 3.1.3 Pwnage Tool
    By skywalka in forum General
    Replies: 6
    Last Post: 05-03-2010, 11:39 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 09-16-2008, 09:03 PM
  5. Replies: 7
    Last Post: 08-24-2008, 07:53 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:52 PM.
twitter, follow us!