Results 1 to 3 of 3
Discuss Empty signal bar .. why did I unlock at the Quickpwn 3G - Hackint0sh.org; I decided to jailbreak my iphone today so I used Quickpwn and it all went ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Empty signal bar .. why did I unlock

    I decided to jailbreak my iphone today so I used Quickpwn and it all went fine. Then I realised I had no signal anymore (I'm on an 18 month contract with O2) and not even the O2-UK thing in the corner. I've just managed to get back to my original settings by restoring to 2.2 (Shift click and restore) followed by an update to 2.2.1 but I'd like to know if there's a fix for this. All I did was normally apply the QuickPWN which went fine and Cydia appeared on my springboard as usual, just no signal or even display of the O2-UK
    Last edited by Tommis; 02-18-2009 at 04:23 PM.



  2. #2
    IeU
    IeU is offline
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I had a similar issue in the past and i found out i forgot to tick the unlock thingy . . .

    Everything worked afterward.

    Yea, i read you are in contract with O2-UK, but maybe there is issues with the jailbreak ?

    Maybe just unlock to be sure, unlock will work for sure . . .

  3. #3
    Senior Professional Array paliometoxo's Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Nicosia
    Posts
    283
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    he has a contract so maybe the mistake was having unlock ticked.. if you have a contract you dont use the unlock option just jailbreak.. cydia installer and bootlogos or the ones you want.. i dont use installer and i dont bother with boot logos the ones quickpwn changes them to are no good

 

 

Similar Threads

  1. [1.1.4] No signal after unlock
    By Epiphone in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 04-13-2008, 09:47 PM
  2. 1.1.2 OTB unlock no signal
    By mrxthuan in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 02-10-2008, 11:32 PM
  3. 1.1.2 HW Unlock [1.1.2 OTB] No signal
    By DoD in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 27
    Last Post: 02-06-2008, 02:34 PM
  4. No signal unlock.... Help! I've tried everything...
    By nick2u in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 09-23-2007, 05:35 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:46 AM.
twitter, follow us!