Results 1 to 5 of 5
Discuss Tried to Quickpwn Iphone and the startup apple is all it get. at the Quickpwn - Hackint0sh.org; I quickpwned my iphone correctly and everything went well until it went to reboot now ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    san diego
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Tried to Quickpwn Iphone and the startup apple is all it get.

    I quickpwned my iphone correctly and everything went well until it went to reboot now it stays on the apple logo and its not being recognized by Itunes so I can restore it. Also i tried to re-quickpwn it and quickpwn says i dont have enough memory to complete the jailbreak. So I am super confused on what to do.



  2. #2
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    put phone in DFU mode.
    Restore with the firmware of your choice.
    Use Quickpwn again.
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here **

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Same issue here. Have tried re-pwning several times.

    When the phone reboots and the apple logo comes up, a few things happen:

    1) Computer detects camera device and even lets me pull pictures off of the phone.
    2) Phone vibrates once after about 2-3 min
    3) Phone vibrates twice after another couple minutes
    4) Phone reboots and goes back to #1

    The whole time this is happening the apple logo is displayed. I used QuickPwn on windows.

  4. #4
    Newbie Array cybereclipse's Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    like dtube said, put the iphone into DFU mode, plug it in, and restore it using a genuine ipsw with iTunes.

    Then retry quickpwning

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Same issue here. Repwned with Apple firmware several times. EXACT same thing. The vibrations, the apple logo. Very weird. Sad because I really wanted this to work.


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 05-18-2011, 07:10 PM
  2. Slashdot: Apple, Startup Go To Trial Over 'Pod' Trademark
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 09-27-2010, 01:40 AM
  3. Stuck at apple boot logo at startup
    By losercrew in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-30-2009, 07:42 PM
  4. Startup Apple with startup audio but no video
    By crimsonangel in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 08-05-2009, 11:15 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:00 PM.
twitter, follow us!