Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25
Discuss QuickPwn hangs at "Wait for your phone to connect in recovery mode..." at the Quickpwn - Hackint0sh.org; Same problem here to. iTunes 8.1.1.10 on Windows XP SP3 QuickPwn v. 225-2 (MD5 00D938A9D3C41917A42F8CC644F79AA9) ...
  1. #21
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Same problem here to.

    iTunes 8.1.1.10 on Windows XP SP3
    QuickPwn v. 225-2 (MD5 00D938A9D3C41917A42F8CC644F79AA9)
    iPhone 2G (model # A1203)
    Firmware Version: 2.2.1 Build 5H11

    Jail break worked. Both Cydia and Installer are installed and working.

    Also have been able to access with SSH and have terminal working.

    Problem only seems to happen when I try to unlock. I tried doing everything at once first; got the hang. Then just jailbreaking which worked. Then just unlocking and got the same hang.

    I'm only trying to get my AT&T SIM to work without having to buy the data plan. I have the SIM of the previous owner who had a contract. Mostly I've been using it with no SIM in.

    EDIT: Oh, and I checked all those services and all are running. And have .NET of course.


  2. #22
    Senior Professional Array N0B0DY's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    131
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by Phred View Post
    Same problem here to.

    iTunes 8.1.1.10 on Windows XP SP3
    QuickPwn v. 225-2 (MD5 00D938A9D3C41917A42F8CC644F79AA9)
    iPhone 2G (model # A1203)
    Firmware Version: 2.2.1 Build 5H11

    Jail break worked. Both Cydia and Installer are installed and working.

    Also have been able to access with SSH and have terminal working.

    Problem only seems to happen when I try to unlock. I tried doing everything at once first; got the hang. Then just jailbreaking which worked. Then just unlocking and got the same hang.

    I'm only trying to get my AT&T SIM to work without having to buy the data plan. I have the SIM of the previous owner who had a contract. Mostly I've been using it with no SIM in.

    EDIT: Oh, and I checked all those services and all are running. And have .NET of course.
    Depending on when the previous owner got the contract you might be able to officially unlock the phone. I believe AT&T will do it after 2 years.

    Otherwise you can unlock it by installing bootneuter with Cydia and unlocking it that way. Remember to set auto lock to never before running Bootneuter or it might destroy your iPhone!

    //Rob

  3. #23
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by N0B0DY View Post
    Depending on when the previous owner got the contract you might be able to officially unlock the phone. I believe AT&T will do it after 2 years.

    Otherwise you can unlock it by installing bootneuter with Cydia and unlocking it that way. Remember to set auto lock to never before running Bootneuter or it might destroy your iPhone!

    //Rob
    Bootneuter appears to have worked for unlocking, so I guess that's problem solved from this thread's perspective.

    However, it is still asking me to sign up for a data plan when I put my AT&T sim in and won't let me past the connect to iTunes screen. I guess that's really a questions for another thread though.

  4. #24
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Having the same problem also

    I have a 2G that was unlocked until i mistakenly updated to 2.2.1 which ended up locking my phone. I am running on windows vista and Quickpwn hangs at " wait for your phone to connect in recovery mode" Please help!

  5. #25
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Found a fix for "wait for recovery mode" that worked!!!!!!

    I tried all the solutions listed here. Made sure .net 2.0 was installed, the right services were turned on, uninstalled and reinstalled iTunes, and stood with my left foot off the ground, and still got stuck at the same screen.

    Out of desperation, after getting stuck at "wait for recovery mode" for 5 seconds, I unplugged the usb connection on the iPhone, waited about 3 to 5 seconds, then plugged it back in to the iPhone.

    I received an error message, then I was brought back to the screen on QuickPwn that says "Make sure you usb is connected". I pressed the arrow to continue, and all of a sudden, the next screen went past the "wait for recovery mode" in about 5 seconds.

    I am not sure if this will work for anyone else, but let me know if it does.


 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

LinkBacks (?)

  1. 02-28-2010, 06:59 PM

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 03-24-2011, 08:23 PM
  2. blackra1n is not working, it hangs on "entering recovery..."
    By tikvenik in forum Blackra1n (3G(S) jailbreak)
    Replies: 2
    Last Post: 12-24-2009, 04:55 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 08-05-2009, 05:43 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 03-27-2009, 11:50 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 11-24-2008, 08:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:35 PM.
twitter, follow us!