Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25
Discuss QuickPwn hangs at "Wait for your phone to connect in recovery mode..." at the Quickpwn - Hackint0sh.org; me and a friend have the same problem... we already tried to check these services ...
  1. #11
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question

    me and a friend have the same problem... we already tried to check these services but they are started. Does anyone else know what's wrong?


  2. #12
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Which .net framework are you using. I believe you'll need 1.1 to work. Vista came with 2.0 and 3.0 preinstall, but not 1.1

    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

  3. #13
    Senior Professional Array funwithamar's Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    195
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    i think the requirement is for .net 2.0 ..
    iphone 2g at 3.0 using unofficial sim
    changed commboard at 1.1.4

  4. #14
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    If that's the case, then here's a link for .net FW 2.0

    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

    Download all 1.1, 2.0, 3.0, and 3.5

    For sure one of them will work.

  5. #15
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Bergen, Norway
    Posts
    174
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    AFAIK, the app is built using .NET 2.0. .NET 3.5 installer contains 2.0 also.
    BTW: The App won't start at all if you don't have correct .NET framework, so that is not the problem.
    Last edited by GeeZuZz; 12-20-2008 at 12:15 AM.


  6. #16
    Senior Professional Array funwithamar's Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    195
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    I I have seen case where such problems are caused because of the . Net framework
    Or it could be the terminal service is not running ...
    iphone 2g at 3.0 using unofficial sim
    changed commboard at 1.1.4

  7. #17
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hello everyone, I need some serious help!!! I'm trying to use Quickpwn 2.2 on my laptop and it continues to get stuck at the last step which is the point im suppose to put my iPhone in DFU mode. The countdown that shows you how to put an iphone in dfu mode never starts. Im on vista home premium 32 bit operating system. Can anyone give me step by step instructions how to tweak my windows vista for I could be able to use quickpwn 2.2 without a problem. I have .net 3.5 sp1 already and I just need to know what else I need to do thanks in advance. (F.Y.I - I dont have another computer so I need help with this one)

  8. #18
    Senior Professional Array funwithamar's Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    195
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by alvon_chu View Post
    Please make sure the following is installed and started
    i) Microsoft .Net Framework
    ii) telnet
    iii) messenger
    iv) terminal services
    make sure the above mentioned services are running ........
    iphone 2g at 3.0 using unofficial sim
    changed commboard at 1.1.4

  9. #19
    Advanced Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    39
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by alvon_chu View Post
    Please make sure the following is installed and started
    i) Microsoft .Net Framework
    ii) telnet
    iii) messenger
    iv) terminal services
    OH MY GOD. You saved my iPhone, dude! You're the best! Thank you!

  10. #20
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default same problem

    I have the same problem (iPhone getting stuck at "wait for recovery mode" step), but when I go to Services to turn on those four things, I don't even have telnet or messenger. I turned on .Net and Terminal Services was already running, but I couldn't even find the other two. Any ideas? I'm running Vista Business.


 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

LinkBacks (?)

  1. 02-28-2010, 06:59 PM

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 03-24-2011, 08:23 PM
  2. blackra1n is not working, it hangs on "entering recovery..."
    By tikvenik in forum Blackra1n (3G(S) jailbreak)
    Replies: 2
    Last Post: 12-24-2009, 04:55 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 08-05-2009, 05:43 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 03-27-2009, 11:50 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 11-24-2008, 08:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:57 AM.
twitter, follow us!