Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
Discuss I'm trying to JB/unlock 2G 2.2.1 with 4.05.04 ??? at the Quickpwn - Hackint0sh.org; Hello... I have been trying for the last three weeks to unlock my 2G iphone. ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default I'm trying to JB/unlock 2G 2.2.1 with 4.05.04 ???

    Hello... I have been trying for the last three weeks to unlock my 2G iphone. I can get it successfully unlocked with QWKPWN but it will not allow me to use my sim. I am running windows vista, the iphone is at 2.2.1 and 4.05.04 and I am trying to use my current At&t sim (from an old phone, not the iphone). Can anyone offer me any tips. Thanks in advance for all your help. You all are great.



  2. #2
    Young Padawan Array duck9000's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    The Outer Rim
    Posts
    2,461
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    149

    Default

    Thread moved to the 2G QuickPwn section.

    Please, try this tutorial and post back. Follow it carefully: How to Unlock/Jailbreak Your 2.x.x 2G iPhone Using QuickPwn (Windows)
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation, please click here **.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ok, so i tried what you suggested and I was still not able to UNLOCK the phone. It will recognize my AT&T sim and I havefull barsbut I can only make emergency calls and it says that I need to connect to Itunes. I tried taking the sim out and using BootNueter but Bootneuter freezes up on me.
    the jailbreak was completely successful though. ?????Any other suggestions?

  4. #4
    Speedy Administrator Array n350z's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    United Kingdom
    Posts
    3,021
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Have you tried any other sim cards apart from the at&t one?
    -
    Read the stickies and search the forum before posting!
    Did we solve your problem? +1 us above
    If you want to become a Hackint0sh supporter click here
    ----------
    Follow Hackint0sh Follow Me

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Not yet, but that is my next option. My card is an old cingular card maybe 4 or 5 years old. Could that be a problem?


  6. #6
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    The only time I see/heard of this similar issue is when your iphone IMEI number does not match with what's printed on the back of the iphone.

    In your case, I think your SIM is way too old. Man... Cingular, that was a long time ago.
    Try using with a tmobile sim or any other sim you can borrow from friends.
    If that works, it's time to replace your cingular sim card
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here **

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    That would make complete sense but I have tried my wifes, 3G SIM from her phone and I got the same error. Does the fact that I am runing 4.05.04_g baseband make a difference?

  8. #8
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    04.05.04_G is perfectly ok.
    As long as the baseband is unlocked, it should work.
    Are you sure the BB is unlocked?
    Does it give any errors when you put the SIM into phone?
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here **

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    It just says "different SIM detected" "Please connect to Itunes"

  10. #10
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I finally got this worked out. If anyone has been having this same problem Here is what worked for me.
    You need to restore and run quickpwn WITHOUT the sim in the phone.
    After i did it this way it worked fine for me.


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 18
    Last Post: 03-03-2008, 10:09 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 02-14-2008, 04:55 PM
  3. Replies: 8
    Last Post: 01-24-2008, 06:39 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 09-27-2007, 03:30 PM
  5. Replies: 13
    Last Post: 09-12-2007, 10:35 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:32 PM.
twitter, follow us!