Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
Discuss 2.2.1 5H11 w. 04.05.04_G NO SERVICE at the Quickpwn - Hackint0sh.org; I've upgraded to the 2.2.1 (5h11) version of the 2g iphone, and used quickpwn to ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default 2.2.1 5H11 w. 04.05.04_G NO SERVICE

    I've upgraded to the 2.2.1 (5h11) version of the 2g iphone, and used quickpwn to unlock, jailbreak and install cydia on it.

    The only mark I haven't checked is custom logos.

    My 4th and 5th serial #'s are 14 which means I'm @ 3.9 bootloader (in case that was a question).

    Upon pwning it flashed and restarted my phone. Everything works flawlessly for the mere exception of my service with T-Mobile. There is none.

    I've tried resetting the data, and this is probably my 5th time restoring and quickpwning, and still no luck.

    What could be the problem?

    And an additional question: does your IMEI change when you mess with the baseband, because the back of my phone does not match with the info in the phone, but I can guarantee this phone was received legitimately, and the previous owner bought it from the AT&T store.

    Please help me, I've been trying to get this to work for a very long time, but it seems I'm going to be stuck with an iTouch for now.



  2. #2
    Newbie Array QuickPWN's Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Try rejailbreaking again with the latest QuickPWN. This time make sure you check the Activate box.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have the exact same problem. Used Quickpwn 2.2.5 and I don't see a button to "activate". Everything seems to work great, but no t-mobile service. My "network" settings are blank.

    ?

  4. #4
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    74
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    I too am having the exact same problem. I have upgraded and unlocked flawlessly from 1.1.4 all the way up to 2.2.

    Since updating to 2.2.1 everything works, bluetooth, WiFi etc. but no service.

    I have tried O2, Vadafone and Orange nothing works. I have unlocked over 30 iphone to date but this one has got me stumped.

    The phone has never been opened, dropped and has worked perfectly until 2.2.1

    Any ideas please?

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Out of curiosity, did either of you try unlocking from a PC? Someone on another forum recommended it.


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hallelujah! RESOLVED!

    Thanks to good advice from these fine forums, here's what I did:

    This was originally posted by volkspost in this thread:

    http://www.hackint0sh.org/forum/f167/53033-2.htm

    1. First goto Settings->General and set Auto-Lock to never --- REALLY important
    2. Then make sure your iPhone is connected to power (ac)
    3. Start Cydia on the iPhone, if it needs to update stuff, do it. Install Bootneuter then via Cydia.
    4. Start Bootneuter
    5. Leave setting for Bootloader as it is, set Neuter=ON, Fakeblank=OFF and Unlock=ON
    6. Hit "Flash" in Bootneuter. [Added Info]Bootneuter will make you reboot the iPhone to unload CommCenter, just do it. After reboot, start Bootneuter again, select the setting mentioned in step 5 and hit flash [/End added Info]
    7. Bootneuter will do its job. DO NEVER interrupt the process, wait until it is finished.
    8. When done reboot, the iPhone is unlocked now.
    9. To delete Bootneuter now, start Cydia again, goto "Manage->Packages", select Bootneuter, hit "Modify", hit "Remove".

    This will remove Bootneuter. This is just a safety-thing. If someone starts Bootneuter on your iPhone, hits flash and interrupts the process you may end with a brick.


    Worked for me. So happy to see my T-mobile logo again! Good luck.

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    does anyone else's phone freeze after bootneuter loads everything? After it does, it freezes and I cant push any buttons. I haven't even pushed flash yet.

    2g iphone quickpwned to 2.2.1 with iPhone1,1_2.2.1_5H11_Restore firmware.

  8. #8
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    This occurs once in a while. Dev Team will fix this when they get to it.
    If you did not hit flash, you can restart the phone.
    After phone is done booting up, set airplane mode = on and run bootneuter again.
    Hopefully, this time it will finish the initial check and let you proceed to next step
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here **

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    May 2009
    Location
    Bs As
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    damianinla

    Was your IMEI corrupted while No Service?

    Do you did this from a MAC or a PC?

  10. #10
    Newbie Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I've been having the same problem, too. I did the steps to flash it with bootneuter. Is it better to flash it with version 3.9 or 4.6? When I did it to 4.6 and it flashed successfully, I still had no service. PLS HELP!!!


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Upgrading iphone 2G v2.2.1(5H11) to 3.1.2
    By Diver999 in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 0
    Last Post: 08-02-2010, 03:50 PM
  2. Invalid sim/sim failure with 02.28.00 and 2.2.1 (5H11)
    By NorthernAvengeR in forum Yellowsn0w (3G unlock)
    Replies: 3
    Last Post: 04-21-2009, 02:25 PM
  3. 2.2.1 5H11 restore gone bad, please help
    By InspektaX in forum iPhone 3G
    Replies: 6
    Last Post: 04-17-2009, 03:20 PM
  4. Help: Jailbreak V 2.2.1 (5H11)
    By snjdavid62 in forum Quickpwn 3G
    Replies: 3
    Last Post: 02-19-2009, 08:30 AM
  5. Version 2.2.1 (5H11) BB 04.05.04_G ?
    By celabr8 in forum Hardware Unlock
    Replies: 3
    Last Post: 02-06-2009, 04:11 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:55 PM.
twitter, follow us!