Results 1 to 4 of 4
Discuss [Small Problem] Slow response to sleep button after pwnage at the PwnageTool - Hackint0sh.org; Hi there, anyone else with similar prolems? I hit the sleep button after use and ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    481
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    32

    Default [Small Problem] Slow response to sleep button after pwnage

    Hi there, anyone else with similar prolems? I hit the sleep button after use and it doesn't go to sleep directly. It takes a good 1-2 seconds before turning dark. Never had a problem with it before pwnage. This might or might not have anything to do with pwnage.



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    73
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    I didn't pwn, but I think it happened to me a couple of times, does it happen to you all the time? or just ocasionally?

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    481
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    32

    Default

    ocassionally but mostly after making a call.

  4. #4
    Amazingly Knowledgeable Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    790
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    54

    Default

    Reboot it by holding down home and sleep until the apple logo appears then let go of both and it should be fine.

    If it continues happening I would make a new custom firmware and restore as you could just have a buggy firmware you made!
    iPhone US 8GB
    FW 1.0.2--> iUnlock--> iPhoneSIMfree--> 1.1.1 --> 1.1.2--> Soft upgrade 1.1.3 --> 1.1.4 using signal.app
    iPhone UK 16GB
    FW 1.1.3 OOB --> 1.1.4 --> iPlus 1.2 unlocked!

    <----If I helped you out, rep points are always nice (thanks for that idea!)

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 07-20-2011, 08:10 PM
  2. Slow response issue went away in iOS4 after uninstalling Activator
    By ktula in forum iOS 4.x (iPhone OS 4.x)
    Replies: 1
    Last Post: 12-13-2010, 04:57 AM
  3. [Springboard] Slow response when launching apps, why ?
    By green_apple in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 4
    Last Post: 06-15-2008, 07:28 PM
  4. [Touchpad pro] now iPhone response EXTREMELY slow...
    By iHack in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 7
    Last Post: 06-01-2008, 12:38 AM
  5. Iphone slow to response after running PACAY
    By hhluong in forum General
    Replies: 6
    Last Post: 09-19-2007, 06:43 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:43 PM.
twitter, follow us!