Results 1 to 5 of 5
Discuss [pwnd 2.0.2] [Solved] completely lost service at the PwnageTool - Hackint0sh.org; i recently upgraded to 2.0.2 custom firmware, and just in the last few days i've ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [pwnd 2.0.2] [Solved] completely lost service

    i recently upgraded to 2.0.2 custom firmware, and just in the last few days i've completely lost service. i have no bars at my house, where i know there's service.
    i read downgrading to 2.0.1 can help, but is there a fix without doing any firmware restoration?

    also, how do you use quickpwn with 2.0.1, i'd rather not restore EVERYTHING again (i have a lot of music and stuff.)

    thanks



  2. #2
    Ninja Hack Array )law('s Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Some girls house...
    Posts
    3,325
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    194

    Default

    if your on a offcial contract create a ipsw with out clicking the activate option....
    Playstaion 3 gamer tag HackNinjaLaw

    Off the scene till i get a new lcd or a new iphone

  3. #3
    Respected Professional Array hquest's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Jersey City, NJ / Curitiba, BRA
    Posts
    615
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    50

    Default

    Quote Originally Posted by anewkindofarmy View Post
    i recently upgraded to 2.0.2 custom firmware, and just in the last few days i've completely lost service. i have no bars at my house, where i know there's service.
    i read downgrading to 2.0.1 can help, but is there a fix without doing any firmware restoration?

    also, how do you use quickpwn with 2.0.1, i'd rather not restore EVERYTHING again (i have a lot of music and stuff.)

    thanks
    Check this thread and see if it works for you:

    [1st gen 2.0.2] Signal strenght workaround

  4. #4
    Advanced Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thanks for the replies but it actually fixed itself, i'm getting full service where previously i was getting literally none...
    the ipsw i used was created using simple mode, so it wasn't activated by pwnage. i had prepared a 2.0.1 ipsw on expert iwth activation unchecked, and i was gonna do that, but luckily i didn't get there befor eit fixed itself. i hate restoring my phone

  5. #5
    Young Padawan Array duck9000's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    The Outer Rim
    Posts
    2,461
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    149

    Default

    Title updated to solved
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation, please click here **.


 

 

Similar Threads

  1. Jailbreak - completely lost...
    By Jbcarey in forum iPhone 3GS
    Replies: 5
    Last Post: 03-25-2010, 07:20 AM
  2. iPhone 1.0.2 (1C28): completely lost! :(
    By biquet1 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 7
    Last Post: 06-27-2009, 06:55 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 10-30-2008, 07:35 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 07-25-2008, 03:14 AM
  5. [Solved] "No Service", "Network Lost"
    By henryyan in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 6
    Last Post: 06-07-2008, 10:46 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:31 AM.
twitter, follow us!