Results 1 to 2 of 2
Discuss [pwnagetool] [v 2.2] No service/reception after restore at the PwnageTool - Hackint0sh.org; So i followed the steps to jailbreak my 3g iphone. I had reception at first ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [pwnagetool] [v 2.2] No service/reception after restore

    So i followed the steps to jailbreak my 3g iphone. I had reception at first (it was activated). I downloaded pwnagetool, ran it and changed the settings so that it wouldn't put any custom logos and that it would erase everything (unticked the 'disable partition wipe-out,' and I think the problem might be here), and restored with with the custom .ipsw file. iPhone works But without reception

    So no service. And I put my SIM card in my friend's iPhone and it works just fine.

    Please help Thanks.



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    AH, i think it's because I forgot to uncheck "activate the phone." Now what do I do?

 

 

Similar Threads

  1. PwnageTool 4.1.3 No Service 3Gs 8GB
    By Leelock123 in forum PwnageTool
    Replies: 15
    Last Post: 04-10-2011, 09:20 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 08-14-2008, 12:52 PM
  3. Replies: 37
    Last Post: 08-11-2008, 03:15 PM
  4. [PwnageTool 2.0] Lost Wireless Service
    By ennx99 in forum PwnageTool
    Replies: 6
    Last Post: 07-21-2008, 04:05 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 07-20-2008, 03:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:53 PM.
twitter, follow us!