Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21
Discuss [PwnageTool] unlocked--> no sound and unable to put in recovery mode at the PwnageTool - Hackint0sh.org; mine iPhone have a very strange problem after pwnage i have no sound from speaker/no ...
  1. #1
    Professional Array Children Of Doom's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Somewhere in time
    Posts
    93
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Unhappy [PwnageTool] unlocked--> no sound and unable to put in recovery mode

    mine iPhone have a very strange problem after pwnage i have no sound from speaker/no sms ringtone, and i'm unable to put in recovery mode with home button.
    to put in recovery i'ved use an old version of ziphone

    just tried to reset all settings
    also tryed to update to 2.0 beta (to upgrade baseband) but same...

    than downgraded again to 1.1.4 baseband and relock

    full restore from dfu mode

    but ever the same problem.

    any ideas?
    ---iPhone 8Gb 1.0.2 OOB Hw unlocked, verginized, updated to 1.1.1, updated to 1.1.2, soft updated to 1.1.3, Ziphone 1.1.4, Pwned 1.1.4, Pwned 2.0, Pwned 2.0.1, Quickpwn 2.2.1, Quickpwn 3.0--- iPhone 3gs 32 GB --- MBpro 15"---



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    146
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    The reset usually fixes the sound bug. Just a hunch, after you restored custom 1.1.4, did you set up the phone as a *new* phone in iTunes?

    Seems like you did everything correctly.

  3. #3
    Professional Array Children Of Doom's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Somewhere in time
    Posts
    93
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    yep! ever set as new iphone

    i think there's something permanently bricked in bootloader
    Also tryed to update bootloader to 4.6

    but still have no sound and home button bug
    ---iPhone 8Gb 1.0.2 OOB Hw unlocked, verginized, updated to 1.1.1, updated to 1.1.2, soft updated to 1.1.3, Ziphone 1.1.4, Pwned 1.1.4, Pwned 2.0, Pwned 2.0.1, Quickpwn 2.2.1, Quickpwn 3.0--- iPhone 3gs 32 GB --- MBpro 15"---

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    146
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    Noticed you attempted updating to beta 2.

    What baseband do you have now?

  5. #5
    Professional Array Children Of Doom's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Somewhere in time
    Posts
    93
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    yes I've tried to update baseband in order to reset the situation but also with the new baseband the problem were the same.
    now i've downgraded back to 4.04.15_G (1.1.4)
    and the problem remains the same

    i think that the problem isn't the baseband (that's perfectly unlocked)
    ---iPhone 8Gb 1.0.2 OOB Hw unlocked, verginized, updated to 1.1.1, updated to 1.1.2, soft updated to 1.1.3, Ziphone 1.1.4, Pwned 1.1.4, Pwned 2.0, Pwned 2.0.1, Quickpwn 2.2.1, Quickpwn 3.0--- iPhone 3gs 32 GB --- MBpro 15"---


  6. #6
    Supporter/Apple CEO
    Newsreporter
    Array secretmrx's Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New Zealand
    Posts
    468
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    49

    Default

    i'd do a DFU restore to a normal 1.1.4 ipsw, then do another restore except pwn again and restore. then use bootneuter to:

    if you are currently on 3.9, flash to 4.6 (then you can go back to 3.9 if u want)
    if you are currently on 4.6, flash to 3.9 (then you can go back to 4.6 if u want)
    neuter the bootloader
    unlock the baseband

    By doing the bootloader flashing you are flashing a fresh one. this would mean that if you suspect it to be a BL prob, that should fix. Baseband flashing will fix it if its in the baseband (highly unlikely that you would get these symptoms from the baseband BL or baseband but its worth a try) and the restore to the stock .ipsw would undo all the pwnage changes, giving you a fresh OS bootloader (which could be causing this). Then the repwning etc is so we can get bootneuter etc there to do the BL/baseband flashing

    Hope it helps

  7. #7
    Senior Professional Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    146
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    Someting obvious but have you tried the switch on the side of the phone?

    Also try pluging you earphones in and out

    Hard Reset: Hold the Home and Sleep/Wake buttons down past the red slider, past the apple icon until the phone shuts down

    If the suggestions don't work I would download the 1.1.4 firmware again.( Maybe something happened with the first download). Try the PwnageTool again.

    Good Luck

  8. #8
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    So does it work

  9. #9
    Professional Array Children Of Doom's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Somewhere in time
    Posts
    93
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    tryed all these suggestions, also update to BL4.6 + fakeblank + DFU restore but none works

    i think that's permanently bricked
    ---iPhone 8Gb 1.0.2 OOB Hw unlocked, verginized, updated to 1.1.1, updated to 1.1.2, soft updated to 1.1.3, Ziphone 1.1.4, Pwned 1.1.4, Pwned 2.0, Pwned 2.0.1, Quickpwn 2.2.1, Quickpwn 3.0--- iPhone 3gs 32 GB --- MBpro 15"---

  10. #10
    Ninja Hack Array )law('s Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Some girls house...
    Posts
    3,325
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    194

    Question

    you even tried erasing your baseband or restoring to all firmwares?
    Playstaion 3 gamer tag HackNinjaLaw

    Off the scene till i get a new lcd or a new iphone


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. 3g - Unable to enter recovery mode
    By msk1 in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 1
    Last Post: 05-18-2010, 05:25 PM
  2. HELP PwnageTool: iPhone 2G stuck in Recovery mode
    By dchristensen89 in forum PwnageTool
    Replies: 1
    Last Post: 02-11-2010, 07:20 PM
  3. HELP: PwnageTool - iPhone 3GS stuck in recovery mode.
    By dchristensen89 in forum PwnageTool
    Replies: 3
    Last Post: 02-10-2010, 10:44 PM
  4. [PwnageTool] Stuck in Recovery mode, can't restore
    By doroftei in forum PwnageTool
    Replies: 5
    Last Post: 05-12-2008, 04:34 PM
  5. Help... unlocked 1.0.2 gone into recovery mode.. permanently !!!
    By groovio in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 4
    Last Post: 10-05-2007, 01:23 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:42 PM.
twitter, follow us!