Results 1 to 8 of 8
Discuss [PwnageTool 2.0] Camera doesn't save pictures at the PwnageTool - Hackint0sh.org; just spent an hour and did various searches through the forum, but could not find ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [PwnageTool 2.0] Camera doesn't save pictures

    just spent an hour and did various searches through the forum, but could not find a solution...Pwn'd my phone from 1.1.3 to 1.1.4 to 2.0...everything seemed to work pretty well for the most part since doing so the day the tool came out...

    however, just yesterday i took some pictures and realized that none of them appeared in my camera roll...has anyone seen this behavior and found a solution?



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have no problem with saving pictures

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    strange...i might have to start from scratch (and who likes that).
    well, if anyone has had something similar happen, speak up.
    thanks.

  4. #4
    iPhone Moderator Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    3,620
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    220

    Default

    Quote Originally Posted by tillkrueger View Post
    strange...i might have to start from scratch (and who likes that).
    well, if anyone has had something similar happen, speak up.
    thanks.
    Do you have SSH access to the iPhone? If so, delete the folder DCIM in
    /private/var/mobile/Media/
    It's the place where the photos are stored. Maybe you do have a permissions problem after the update. When taking a photo the folders are created again.
    Read the stickies and search the forum before posting!
    If you want to become a Hackint0sh supporter click here
    ----------
    iPhone 4 factory unlocked, iOS 4.3.1, jailbroken
    iPad Wi-Fi + 3G (1G), iOS 4.3.1, jailbroken
    iPad 2

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    SSH ure phone, go to ~/mobile/.. there will be media and Application... in both just right click and change their permission to 777... u can do this using transmit or other software... the reason u might want to do the application too is because i have the same exact problem like ures, but in my situation is worst.. i cant access mail, add/remove notes etc... changing ure permission will fix it


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    bingo!

    well, chmod'ing the folders to 777 didn't seem to do the trick, so i backed up the existing pix in the roll and deleted the DCIM folder, as per volkspost's suggestion...that seems to have fixed the glitch...i'll test some more, but it looks good so far.

    thx guys

  7. #7
    iPhone Moderator Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    3,620
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    220

    Default

    Quote Originally Posted by tillkrueger View Post
    bingo!

    well, chmod'ing the folders to 777 didn't seem to do the trick, so i backed up the existing pix in the roll and deleted the DCIM folder, as per volkspost's suggestion...that seems to have fixed the glitch...i'll test some more, but it looks good so far.

    thx guys
    Yea, happened to me aswell while using a software way back for camer improvement. could not get anything from the camera roll.
    Good idea to backup the existing photos first

    glkad it worked for you
    volkspost
    Read the stickies and search the forum before posting!
    If you want to become a Hackint0sh supporter click here
    ----------
    iPhone 4 factory unlocked, iOS 4.3.1, jailbroken
    iPad Wi-Fi + 3G (1G), iOS 4.3.1, jailbroken
    iPad 2

  8. #8
    Senior Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    119
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    same problem here
    deleting the folder worked a treat, cheers volks
    1.1.2 OTB (GeoHot Gunlock)--> 1.1.2 to 1.1.4 iLiberty+ Bootneuter --> 2.2 Quickpwn
    Operator: previously Vodafone UK now o2 from 3G sim iphone
    Call In/Out: Yes/Yes
    SMS In/Out: Yes/Yes
    GPRS/EDGE:Yes/Yes
    YouTube: Yes
    Big Willy: Dont be silly !

    2.1 3G iPhone O2 --> Quickpwn Jailbreak & yellowsn0w

 

 

Similar Threads

  1. [Camera] Doesn't save pictures
    By speedoflight in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 9
    Last Post: 05-24-2008, 01:40 AM
  2. [1.1.4] MobileSafari doesn't keep Sessions and MobileMail doesn't save passwords
    By frantona in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 5
    Last Post: 03-27-2008, 03:18 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 03-27-2008, 05:14 AM
  4. [1.1.4][Iapp-a-day][wallpaper] Doesn't want to save wallpaper to camera roll
    By rendier in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 3
    Last Post: 03-24-2008, 01:09 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:04 PM.
twitter, follow us!