Results 1 to 6 of 6
Discuss [pwnage tool] Wifi, Signal and Keystoke problems at the PwnageTool - Hackint0sh.org; Well i installed the pwned 2.0 ipsw from torrent site (reliable one), since i am ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    79
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default [pwnage tool] Wifi, Signal and Keystoke problems

    Well i installed the pwned 2.0 ipsw from torrent site (reliable one), since i am on windows. Install went great and bootneuter did unlock automatically. All options work ok. There was no App installer, but used cyndia. The t-mobile 5.99 hack works also.

    First thing i saw was the iphone running slow (response). The keystokes are slow means a delay. The other thing was the Wifi which doesn't hold weak Wifi Signal connections as it did on 1.1.4 firmware Also the signal strength bars on the tmobile is low. Looks it may not be pwnage problems but i wanted to highlight it.

    I later went back to 1.1.4 after a difficult restore process. iTunes 7.5 remove itunes 7.7 drivers, enter DFU mode and restore 1.1.4 after that bootneuter fixed the baseband back to 1.1.4 firmware.

    Dev Team can you please see if you have seen these kind of issues.

    Lastly Z ibri bashing is hot on the blog.....Looks like in his blog he pics as sitting alone near the river and may commit suicide.......


    Zibri next release may be a obituary date for Ziphone.
    iPhone 8GB - $249 Refurbished



  2. #2
    Senior Professional Array st1172's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    147
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Did you use PWNAGE 2.0 or 2.0.1? I know they are supposed to be the same, but I had a bunch of random wierd stuff with 2.0 (poor signal, no push mail...) and with 2.0.1 I haven't noticed any issues at all.

  3. #3
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    79
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by st1172 View Post
    Did you use PWNAGE 2.0 or 2.0.1? I know they are supposed to be the same, but I had a bunch of random wierd stuff with 2.0 (poor signal, no push mail...) and with 2.0.1 I haven't noticed any issues at all.
    Its 2.0 release, i don't think it would make a difference, since 2.01 they fixed some library/ folder permission validation Installations issues.
    iPhone 8GB - $249 Refurbished

  4. #4
    Senior Professional Array st1172's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    147
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Other thing I did different is enable baseband update and told it to update the bootloader (even though I had 4.6 already).

  5. #5
    Senior Professional Array st1172's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    147
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ok, so I re-pwned both of my phones, one went fine, other had issues. I reset all settings in System on the iPhone, then rebooted. Everything works now.


  6. #6
    Advanced Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by idavid View Post

    First thing i saw was the iphone running slow (response). The keystokes are slow means a delay. The other thing was the Wifi which doesn't hold weak Wifi Signal connections as it did on 1.1.4 firmware Also the signal strength bars on the tmobile is low. Looks it may not be pwnage problems but i wanted to highlight it.

    this is most likely no pwnage issue. it is a major issue in firmware 2.0 that also has been reported be legit iPhone plan customers. See a list of known issues here:

    http://news.metaparadigma.de/?p=389

    reboot the phone once in a while, that's the only thing that helps...
    iPhone 4GB: Firm 2.0 BL 3.9 (pwned like described here)
    Mac Book Pro: Leopard 10.5.4
    Hack Pro: Leo 10.5.4 (Asus P5LD2 VM DH, Core2Duo 3.0, ATI Rad 2600 HD XT, HP w2207, TSSTCorp SH-S183H, Silentmaxx ST11 Big Bl, 2GB Corsair, 250GB OSX, 400GB WinXP, 250GB Backupdrive)

    latest iPhone & OSX86 News, Hints and HowTo's
    How to update "Mac OS X 10.5.3" and to "Mac OS X 10.5.4"...

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 05-09-2011, 09:10 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 09-16-2008, 09:03 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 08-24-2008, 07:53 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 08-13-2008, 08:31 PM
  5. Wifi problem after Pwnage tool
    By th_monk80 in forum PwnageTool
    Replies: 1
    Last Post: 04-06-2008, 09:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:16 AM.
twitter, follow us!