Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 41 to 45 of 45
Discuss [Pwnage Tool][2.0.3.1] Update Released! at the PwnageTool - Hackint0sh.org; Hi dtube, Looking for some advise (close to a nervous breakdown, hehe). I have a ...
  1. #41
    Rookie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi dtube,

    Looking for some advise (close to a nervous breakdown, hehe). I have a 16g iphone, first unlocked (1.1.4) with ziphone (2.5 I think), which left me with device with a short battery life (around a day).

    Then j/u/a with iLiberty+ 1.1.4 but still with a days battery life. POsted a couple of mesaages and volkspost gave me some tips, but the final conclusion was to wait for the release of 2.0 to see if it will improve the battery performance.

    I decided to borrow a mate's mac, used pwnage 2.0.3, simple mode, but the phone function was not working (the wifi, safari, youtube worked perfect).

    I tried to restore again, using pwnage 2.0.3 again, but this time, using the expert mode, following the iclarified guide.

    When looking to restore in itunes with the custome fw, error 1600 ocurred.

    What is the best course of action now? Can I try quickpwn in my pc machine? or should I stay with pwnage?

    Regards, and thank for any help you can provide


  2. #42
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    @drywharf,
    If the phone is not working then I think you did not choose the bootneuter/unlock when you created your custom image.

    If you know your custom image is good then you can put the phone in "restore" mode and apply the custom image. The 1600 error is probably because you tried to put the phone in DFU. In my experience, if the phone has been pwned (such as in your case), you only need to use restore mode.

    - turn off phone, disconnect from cable
    - push and hold home while pluging in the cable. Continue to hold. Your phone will enter "restore mode"
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here **

  3. #43
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Is anyone having problems getting legit appstore programs to work after pwning with 2.0.3.1 and using FW 2.0.2? I tried to forexample vnotes, or iphone remote, and they just kick back to the spring board. I used bossprefs to fix my mail that was crashing out, and that worked fine. But no luck so far with the legit apps.

    any suggestions? Thanks

  4. #44
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    No problem at all. You must have installed something to cause that problem. My suggestion is to restore with the custom firmware
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here **

  5. #45
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by dtube View Post
    No problem at all. You must have installed something to cause that problem. My suggestion is to restore with the custom firmware
    I tried that... I DFU restored using custom firmware w/ Pwnage 2.0.3.1 w/ Iphone firmware 2.0.1,and 2.0.2 for 1st gen Iphone. No luck, same symptoms. I even tried do a custom firmware with "disable partiion wipe" unchecked. No luck. I even tried restoring using the custom firmware I created using firmware 2.0 w/ Pwnage version 2.0.2 back in July. No luck.

    I'm not sure what has happened.


    Fixed!
    Reference: http://hackint0sh.org/forum/showthre...problem&page=4
    Last edited by Cheers!; 09-07-2008 at 02:43 AM. Reason: Fixed...


 

 
Page 5 of 5 FirstFirst 12345

Similar Threads

  1. [Pwnage Tool][2.0.3.1] has been released
    By n350z in forum PwnageTool
    Replies: 8
    Last Post: 09-13-2008, 06:01 PM
  2. [Pwnage Tool 2.0.2] Released!
    By Lush78 in forum PwnageTool
    Replies: 99
    Last Post: 08-30-2008, 09:20 AM
  3. PWNAGE Tool Released!
    By iPwner in forum PwnageTool
    Replies: 1
    Last Post: 04-03-2008, 05:45 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:07 AM.
twitter, follow us!