Results 1 to 3 of 3
Discuss [Pwnage Tool 1.1] unable to SMS or use EDGE at the PwnageTool - Hackint0sh.org; Hello everyone! I've read through the forums however I haven't found any answer to this ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Pwnage Tool 1.1] unable to SMS or use EDGE

    Hello everyone!

    I've read through the forums however I haven't found any answer to this question.

    I bought a 16 GB iPhone last week and Pwned it last night to work on Rogers. I downloaded the ipsw and the bootloader BIN files from the links in the iClarified how-to guide. I have not installed any additional apps.

    Everything went smoothly (although I don't understand why there was a 9MB bitmap pic of a circuit board included in the zip with the BIN files). In fact, I was impressed; after reading many of the articles here I expected that installer wouldn't be "seen" by my iPhone...however it was, and I didn't have to install the fix that has been detailed in other posts.

    Wifi worked perfectly...so I expected that everything was fine. Today I signed up for a data plan, and input the settings into the EDGE menu:

    APN: internet.com
    Username: wapuser1
    Password: wap
    (I have also tried it with just the APN filled in, leaving the username and password fields blank)

    When I access Safari, it lists available Wifi networks; when I click cancel, it "appears" to try to access via EDGE however I get the message, "Safari can't open the page because it can't find the server". I can't seem to access any sites that require EDGE service (such as Weather, Stocks, etc.).

    In addition, I can't seem to send or receive SMS messages. When I try to send a txt, the status bar moves about 90% of the way across then gives me an error.

    I've tried performing a hard reset and I've also reset all settings; neither worked.

    Has anyone else come across this? Is there some "fix" i need to install via installer, or is there some installed program that blocks EDGE?

    I really like the pwnage tool and hope that I won't have to "undo" everything and use something else (such as iLiberty).

    Any suggestions would be GREATLY appreciated.

    Thanks!



  2. #2
    iPhone Moderator Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    3,620
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    220

    Default

    Quote Originally Posted by YYZiPhoneGuy View Post
    Hello everyone!

    I've read through the forums however I haven't found any answer to this question.

    I bought a 16 GB iPhone last week and Pwned it last night to work on Rogers. I downloaded the ipsw and the bootloader BIN files from the links in the iClarified how-to guide. I have not installed any additional apps.

    Everything went smoothly (although I don't understand why there was a 9MB bitmap pic of a circuit board included in the zip with the BIN files). In fact, I was impressed; after reading many of the articles here I expected that installer wouldn't be "seen" by my iPhone...however it was, and I didn't have to install the fix that has been detailed in other posts.

    Wifi worked perfectly...so I expected that everything was fine. Today I signed up for a data plan, and input the settings into the EDGE menu:

    APN: internet.com
    Username: wapuser1
    Password: wap
    (I have also tried it with just the APN filled in, leaving the username and password fields blank)

    When I access Safari, it lists available Wifi networks; when I click cancel, it "appears" to try to access via EDGE however I get the message, "Safari can't open the page because it can't find the server". I can't seem to access any sites that require EDGE service (such as Weather, Stocks, etc.).

    In addition, I can't seem to send or receive SMS messages. When I try to send a txt, the status bar moves about 90% of the way across then gives me an error.

    I've tried performing a hard reset and I've also reset all settings; neither worked.

    Has anyone else come across this? Is there some "fix" i need to install via installer, or is there some installed program that blocks EDGE?

    I really like the pwnage tool and hope that I won't have to "undo" everything and use something else (such as iLiberty).

    Any suggestions would be GREATLY appreciated.

    Thanks!
    I am not sure cause I dont have Rogers. but you may wanna check this thread:

    http://hackint0sh.org/forum/showthre...ghlight=rogers

    hope that helps

    volkspost
    Read the stickies and search the forum before posting!
    If you want to become a Hackint0sh supporter click here
    ----------
    iPhone 4 factory unlocked, iOS 4.3.1, jailbroken
    iPad Wi-Fi + 3G (1G), iOS 4.3.1, jailbroken
    iPad 2

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for the link, but that doesn't help.

    I do see lots of settings that include DNS addresses, though; am I required to program those in to my iPhone somewhere? Is it possible that's the problem?

 

 

Similar Threads

  1. [Pwnage 2.0.3.1] Pwnage Tool 2 Mirrors
    By SamuraiPhone in forum PwnageTool
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2008, 12:05 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 08-24-2008, 07:53 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 08-13-2008, 08:31 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 07-24-2008, 04:21 PM
  5. [Pwnage Tool] Loading Apps using Pwnage 1.1
    By ltrain in forum PwnageTool
    Replies: 0
    Last Post: 07-17-2008, 09:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:54 AM.
twitter, follow us!