Results 1 to 5 of 5
Discuss [Problem] TouchScreen will not respond for most apps. Springboard is fine. at the PwnageTool - Hackint0sh.org; So this has been going on for a while since I pwned 1.1.4 and bootneuteured ...
  1. #1
    Senior Professional Array goodluck4287's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    103
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default [Problem] TouchScreen will not respond for most apps. Springboard is fine.

    So this has been going on for a while since I pwned 1.1.4 and bootneuteured (Pwnage Tool 1.1). The problem has occurred more frequently.

    Sometimes, when I launch an app, a stock app or third-party, all subsequent Apps stop responding to touch. Once it happens, it happens to all apps. There is not a pattern for which app causes this. It affects all interactions with the app, touch and scroll. The home button can close and force quit still, and the Springboard continues to scroll and launch apps without problems, but the problem within apps continues. It takes about 5-6 reboots to fix the issue.

    I prefer not to restore, but if all else fails I will do that. Any fix that you guys know of, or has anyone else had this issue?

    Many thanks in advance.



  2. #2
    boz
    boz is offline
    Senior Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    159
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    a problem this severe needs a restore,.. i'm sorry mate, but that's what you'll have to do.

    boz
    'There is no I in threesome'

  3. #3
    Supporter/Apple CEO
    Newsreporter
    Array secretmrx's Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New Zealand
    Posts
    468
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    49

    Default

    yep, I would definately restore

  4. #4
    Senior Professional Array goodluck4287's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    103
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    agreed. I would like to point out what I think are the suspected culprits though.

    vWallpaper beta - the way it handles layers (rearrange on the sb is an example) even after uninstall
    customize beta- still beta, have had to restore before because of themes
    ihacks.us - I love having all the apps available but you're killing Installer
    Aqwoah keyboard - screwed up my keyboard even with backup and restore
    pwnagetool - well I think its still beta

    Slack given to the betas, but I would love to fix this without a restore.

    I should make a thread (tomorrow, I'm tired) but DO NOT USE IDEMOCRACY TO FIX INSTALLER.APP. It will screw up the permissions (I have 3.1) and you will get a permissions error as well as main script execution failed, every time

  5. #5
    Supporter/Apple CEO
    Newsreporter
    Array secretmrx's Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New Zealand
    Posts
    468
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    49

    Default

    PwnageTool isn't in beta its in version 1.1, and it doesn't do anything like this to springboard or anything that would cause this

    Yeah something like vwallpaper could do that. I would restore and wait for the final release


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 01-10-2010, 01:37 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 10-08-2009, 04:16 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 04-22-2009, 11:07 PM
  4. Replies: 9
    Last Post: 05-01-2008, 03:25 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 01-11-2008, 04:18 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:47 PM.
twitter, follow us!