Results 1 to 1 of 1
Discuss [Problem] iPhone 2.1. No service issue at the PwnageTool - Hackint0sh.org; I am working on this 2G iPhone, and I unlocked it and everything but I ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    50
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default [Problem] iPhone 2.1. No service issue

    I am working on this 2G iPhone, and I unlocked it and everything but I keep getting no service. The guy who gave me the phone to repair told me he previously used Ziphone to unlock it and he kept loosing signal and had no service everywhere. Now I updated him to 2.1 and used Pwnage and even Winpwn but still no service. What should i do? During the bootneuter, it says everything went fine along with flashing the baseband. When I put in a simcard, it shows the zero bar sign then jumps to no service sign. I need help. Thanks.
    Last edited by duck9000; 10-27-2008 at 01:39 PM. Reason: Title changed from "Need help! Thanks iPhone 2G"



 

 

Similar Threads

  1. [2G iPhone][Issue] Really weird problem...
    By PKC in forum PwnageTool
    Replies: 4
    Last Post: 06-18-2009, 05:07 AM
  2. No service issue
    By ggujuthug4ever in forum Quickpwn 3G
    Replies: 1
    Last Post: 12-31-2008, 04:39 PM
  3. [Problem] [Solved] iPhone 2G No service issue
    By DonJerry in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 12-06-2008, 09:03 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 04-18-2008, 04:32 PM
  5. No Service issue on unlocked iPhone
    By jay_designuk in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 14
    Last Post: 11-09-2007, 09:53 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:28 AM.
twitter, follow us!