Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22
Discuss Pawned iPhone w/ AT&T service no getting no signal at the PwnageTool - Hackint0sh.org; What should I do - I tried restarting three times to no avail...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Pawned iPhone w/ AT&T service no getting no signal

    What should I do - I tried restarting three times to no avail



  2. #2
    Amazingly Knowledgeable Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    790
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    54

    Default

    what firmware did you use?
    iPhone US 8GB
    FW 1.0.2--> iUnlock--> iPhoneSIMfree--> 1.1.1 --> 1.1.2--> Soft upgrade 1.1.3 --> 1.1.4 using signal.app
    iPhone UK 16GB
    FW 1.1.3 OOB --> 1.1.4 --> iPlus 1.2 unlocked!

    <----If I helped you out, rep points are always nice (thanks for that idea!)

  3. #3
    Supporter/Apple CEO
    Newsreporter
    Array secretmrx's Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New Zealand
    Posts
    468
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    49

    Default

    did u make a custom ipsw with pwnagetool? If you did, make another one but do not select anything in the .ipsw builder. That means that it will only jailbreak, nothing else. If you are on AT&T, you dont wanna select activate in pwnage. thats because att activation is special, its specific to the phone in the way it includes you phone number etc which is why your geting no signal

    hope this helps!

    post a reply with how u go

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    one of our reader on iPhoneBuzz experienced the same proble -- what he did first was hacked the iphone with ziphone...then go through the normal process of pwning. Hope that helps.

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Same problem here

    My "legit" AT&T iPhone was 1.1.2 OTB, updated to 1.1.3 and 4 when they came out, no other modifications. Tonight I pwned and flashed with 1.1.4 and no options selected when building the IPSW, worked fine. Then I created the 5A240D IPSW, also with no options checked, but got the pink screen of death when I flashed it. Restored to stock 1.1.4, then created another 5A240D IPSW and checked the box for Activate this time. After flashing that one I don't get the pink screen, but I have no service. Just to rule out any kind of corruption, I trashed the first 5A240D IPSW and created another copy, without any options selected, flashed and got the pink screen again.


  6. #6
    Senior Professional Array xcesivemastub8ah's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    139
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Seriously.. You guys need to stop with the " AT&T activation is special" crap. Its NOT. I've been over it a million times already. Activation is activation. You're either doing it through iTunes, iLiberty, pwnage or the crap ziphone. Its all the same shit. Their is NOTHING special if you have a legit account. It just means you can use iTunes to activate it. I've been with AT&T forever now. I did pwnage ACTIVATE AND unlocked it just for shits and giggles. As have others. No problems. At all. Ever. 5 bars and still going strong. I hate to break it to you guys that are having problems but the likely culprit is YOU.
    hackint0sh user:
    "I don't know if you guys are following the "We need to talk." thread anymore. Just a heads up that I received confirmation from Jobs himself that the next iPhone firmware update is definitely going to make every effort to keep us from installing 3rd party apps."

    instant classic.

  7. #7
    Supporter/Apple CEO
    Newsreporter
    Array secretmrx's Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New Zealand
    Posts
    468
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    49

    Default

    Quote Originally Posted by xcesivemastub8ah View Post
    Seriously.. You guys need to stop with the " AT&T activation is special" crap. Its NOT. I've been over it a million times already. Activation is activation. You're either doing it through iTunes, iLiberty, pwnage or the crap ziphone. Its all the same shit. Their is NOTHING special if you have a legit account. It just means you can use iTunes to activate it. I've been with AT&T forever now. I did pwnage ACTIVATE AND unlocked it just for shits and giggles. As have others. No problems. At all. Ever. 5 bars and still going strong. I hate to break it to you guys that are having problems but the likely culprit is YOU.
    AT&T activation is unique. It contains your own device ID and IMEI to generate a signature. It is what allows the iphone to connect to AT&T. The AT&T SIM in your iPhone requires special activation to get it going. this is why if you put your iphone AT&T SIM into another AT&T GSM mobile phone it will not connect. iPhone is special. In order to keep it locked down to A&T, Apple made it so that you must "activate" with the network in order to use it properly. If you just copy over someone elses activation records it wouldnt work properly, it is unique to the SIM and device. Also, it is why the iPhone does not accept other AT&T iPhone SIMs apart from the one that came inside your iPhone.

    Once you have successfully signed up to a plan with AT&T, iPhone stores that data on the SIM. I think that your SIM is activating itself when you sync with iTunes, thats why it works for you. I know lots of people have asked me for help saying that their phone cannot connect to AT&T, I tell them to download a stock lockdownd and then sync with iTunes to get a proper activation. After they do this, iPhone works.

    So, just like you cant enter someone elses NCK unlock code into your phone because your iphone is unique. In order to get the special AT&T service, iPhone must be activated with AT&T. FactoryActivation is not activating with AT&T.

  8. #8
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    175
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by secretmrx View Post
    I know lots of people have asked me for help saying that their phone cannot connect to AT&T, I tell them to download a stock lockdownd and then sync with iTunes to get a proper activation. After they do this, iPhone works.
    Where do you download a stock lockdownd and what do you with it before syncing?

  9. #9
    Professional Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    64
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Actually, pwning my friend's iPhone, I found that I can't get a signal unless I check "Activate".

    Course whether it messes it up or not...it's not my iPhone XD.

  10. #10
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    175
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by Niiro13 View Post
    Actually, pwning my friend's iPhone, I found that I can't get a signal unless I check "Activate".

    Course whether it messes it up or not...it's not my iPhone XD.
    ...I assume your friend is on ATT, do you confirm?


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 06-06-2011, 06:15 AM
  2. No Service/No Signal
    By nChar in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 3
    Last Post: 10-08-2009, 09:42 AM
  3. iPhone 3G 16GB 2.2.1 No Signal / No Service
    By dannhamilton in forum iPhone 3G
    Replies: 3
    Last Post: 06-15-2009, 06:11 PM
  4. Is it safe to restore to OS3.0 GM on a pawned iPhone?
    By Otaviano_09 in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 6
    Last Post: 06-14-2009, 06:51 PM
  5. Replies: 15
    Last Post: 08-02-2008, 01:07 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:21 PM.
twitter, follow us!