Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 35
Discuss Lost wifi after upgrade to 2.1 (NOT 'Gray') at the PwnageTool - Hackint0sh.org; Really headache problem.. my phone (iPhone 2G) got a wifi problem after I've upgraded to ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Lost wifi after upgrade to 2.1 (NOT 'Gray')

    Really headache problem.. my phone (iPhone 2G) got a wifi problem after I've upgraded to 2.1 with PwnageTool, the wifi signal almost dead, I choose the word 'almost dead' because sometime I can connect to wifi but it will be logon for only few seconds... mostly it cannot find any wifi network (even put the phone next to router)

    This is the difference problem with the 'No wifi' with 'Gray' color shown on setting..


    Any suggestion?



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    120
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    Have you already tried resetting all settings?

  3. #3
    Board Hero Array lordofdaflies's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    INDIA
    Posts
    1,134
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    76

    Default

    Have u tried a different wifi source.....a different router????
    MacBook Pro OS X SNOW Leopard
    iPhone 4 16GB iOS 4.2
    iPad WiFi 64GB iOS 4.2
    BlackBerry Curve 3G (9300)

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I've already tried everything... reset all settings/ change router/ change wifi network/ restore/ build new ipsw....

    nothing works?!?

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    20
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    sorry to be a me-too person, but I also have the same problem. I've tryed many things, did the iphone complete restore and repwned, upgraded to 2.1 (I had this problem in 2.0 also) nothing seems to work. The wifi just almost never shows networks and certainly cant connect to them.


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by l2oi3 View Post
    sorry to be a me-too person, but I also have the same problem. I've tryed many things, did the iphone complete restore and repwned, upgraded to 2.1 (I had this problem in 2.0 also) nothing seems to work. The wifi just almost never shows networks and certainly cant connect to them.


    that's s_ck!


    I'm almost giving up on fixing this problem...

    maybe its time to buy a new one

  7. #7
    Senior Professional Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    118
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Quote Originally Posted by Deoneo View Post
    I've already tried everything... reset all settings/ change router/ change wifi network/ restore/ build new ipsw....

    nothing works?!?

    Install Bootneuter to custom firmware from Pwnagetool 2.1, don't check the unlock and autodelete options then let iTunes finished restore iPhone using custom firmware. Set autolock to never and launch BootNeuter. Set to following settings,

    bootloader version = default
    neuter = on
    fakeblank = off
    unlock = on

    Follow it's instruction and see if it can help. Please reply if it's working. Thanks..

  8. #8
    Board Hero Array lordofdaflies's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    INDIA
    Posts
    1,134
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    76

    Default

    Quote Originally Posted by alvink83 View Post
    Install Bootneuter to custom firmware from Pwnagetool 2.1, don't check the unlock and autodelete options then let iTunes finished restore iPhone using custom firmware. Set autolock to never and launch BootNeuter. Set to following settings,

    bootloader version = default
    neuter = on
    fakeblank = off
    unlock = on

    Follow it's instruction and see if it can help. Please reply if it's working. Thanks..
    U beat me to it........

    My sister's iphone 1.1.4 had the same problem 3-4 months back..... bootneuter fixed it.
    MacBook Pro OS X SNOW Leopard
    iPhone 4 16GB iOS 4.2
    iPad WiFi 64GB iOS 4.2
    BlackBerry Curve 3G (9300)

  9. #9
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    20
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I've done so much shit to my iphone, I guess I'ts worth a shot, is winpwn out for 2.1?

    edit: apparently theres still no winpwn for 2.1, can someone with a mac upload a custom restore with the following:
    bootneuter:yes
    unlock: no
    autodelete: no

    activate:yes
    custom logos:no
    am i forgetting anything? This isn't doable with quickpwn right?

    edit2: apparently I'm not allowed to post requests for custom firmwares?
    Is there any way to accomplish the above without a mac? Post or PM whichever.
    Last edited by l2oi3; 10-12-2008 at 11:42 PM.

  10. #10
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    20
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    DISREGARD PREVIOUS POST, FOR SOME REASON I CANT EDIT NOR DELETE IT. I JUST USED 2.0.2 INSTEAD OF 2.1 AS THE DIFFERENCES ARENT A BIG DEAL.
    I'm pretty sure I have the same problem as OP, so I did what you said. My results:

    By autodelete I assume you mean the option that asks if you want to wipe the iphone before pwning. I did what you said but when I chose not to unlock it didn't install bootneuter, so I cant set any of those settings.

    However, as soon as I restored wifi worked for a bit intermittently, improved from not at all before. Should I try to get bootneuter on post pwnage and set the settings you mentioned earlier?


 

 
Page 1 of 4 1234 LastLast

Similar Threads

  1. iPhone 3G WIFI Gray Out
    By curtisbcm in forum Blackra1n (3G(S) jailbreak)
    Replies: 1
    Last Post: 12-15-2009, 12:26 PM
  2. [1.0.2] Really lost on upgrade
    By Cholerabob in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 05-02-2008, 08:02 AM
  3. Replies: 7
    Last Post: 02-04-2008, 04:24 PM
  4. [1.1.3] Lost Wifi functionality
    By Ki5loff in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 01-29-2008, 10:49 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:21 AM.
twitter, follow us!