Results 1 to 8 of 8
Discuss [IPSW Builder] (HFS Error) at the PwnageTool - Hackint0sh.org; trying the new beta and every time I build the Firmware i get a HFS ...
  1. #1
    Professional Array djjoep's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    72
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default [IPSW Builder] (HFS Error)

    trying the new beta and every time I build the Firmware i get a HFS caused a error and needs to close but i get a firmware was sucessfully built, when i install it it just lock up at the boot up screen any help please



  2. #2
    Senior Professional Array stonefred's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    326
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    25

    Default

    same problem here. Win XP Pro 2002 (us) + SP2, 768MB RAM, 1,7GHz Intel Pentium M (IBM Thinkpad T42)
    Every time you Can Has, God kills a LOLcat.

  3. #3
    spammer Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    122
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    if you are refering to beta 5 and pwnage tool

    Then you are wasting your time until another release of pwnage is released. IT DOES NOT WORK

    unless there has been an new release

  4. #4
    Professional Array djjoep's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    72
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Question

    Well I'm not using a beta 5 whatever that is I'm just using a 1.1.4 file and everything works great till it starts building the ipsw thats when I get the error I have all the files right so I don't understand the error

  5. #5
    Professional Array djjoep's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    72
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Exclamation can a mod or someone help please !!!!

    I've read the forum thousands of times followed all the directions still get the error HSF has caused a error and has to shut down then the ipsw builderr continues to build the firmware and says completed sucessfully. when i load the firmware it just stays oon the bootup screen and just reboots any help please!!!?!?!?!?


  6. #6
    Senior Professional Array stonefred's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    326
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    25

    Default

    try xpwn for windows, works great and can do same as pwnage, but is command line
    Every time you Can Has, God kills a LOLcat.

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    bro either your 1.1.4 file is corrupted or its just wont work opn your computer.
    try to download a 1.1.4 file again but not from the same place you got your 1.1.4 file that you are using currently.
    if that doent work just try a different computer.
    or if that doent work try a MAC even better.

  8. #8
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    110
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    I saw the same error...it was caused by choosing "2.0 firmware icons" as a choice. Read the log and see if the HFS error occurs at a particular point, then remove that app and see if it'll compile.
    HappySMP - Firmware 1.1.4 | Baseband 04.04.05_G | Bootloader 3.9

    iPhone use in Canada over EDGE. Price, usage, data

    * Restored to 1.1.4, ZiPhone, iClarified - Unlocked with this Link
    * Restored to 1.1.3, ZiPhone, Anysim 1.3 - Unlocked using this Link
    * Revirginized, Restored to 1.1.1 - Unlocked using i.unlock.no - Thank you Number_41
    * OTB iPhone (1.0.2) Week 39 w/Baseband 03.14.08_G & BL 3.9 - Unlocked using PXL, Pacay, iBrickr

 

 

Similar Threads

  1. [WinPWN] Advanced Tab on IPSW Builder Question
    By point_01 in forum PwnageTool
    Replies: 5
    Last Post: 06-12-2008, 09:52 AM
  2. iPwner issues & IPSW Builder question
    By The Operator in forum PwnageTool
    Replies: 4
    Last Post: 04-10-2008, 05:52 AM
  3. [IPSW Builder] Sharing of the custom image
    By whisky96 in forum PwnageTool
    Replies: 13
    Last Post: 04-08-2008, 10:26 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 04-08-2008, 09:04 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: 04-07-2008, 04:58 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:44 AM.
twitter, follow us!