Page 19 of 21 FirstFirst ... 9101112131415161718192021 LastLast
Results 181 to 190 of 204
Discuss [iBuilder] v1.05b Released at the PwnageTool - Hackint0sh.org; Originally Posted by abrasBR N41, i have already built a 56mb bundle, including BSD subsystem, ...
  1. #181
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    83
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by abrasBR View Post
    N41, i have already built a 56mb bundle, including BSD subsystem, and de-selected BSD from PWNAGE TOOL so i could fit. Everything worked fine except the permissions.
    I also added BootNeuter and remove BootNeuter, everything ran perfectly.(AGAIN, excpept the permissions)
    Abras
    There is iBuilder.sh that runs on the first start.
    it will change the permissions.
    but the persmissions fix exists only on 1.05b.
    if everything went well, the script should be deleted.
    BUT. maybe the chmod file has wrong permissions?
    did u include subsystem? or chmod was always there?

    Rotem


  2. #182
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hope there will be new working release with fix for the permission problems
    thanks

  3. #183
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    257
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by Number_41 View Post
    Glad it worked for a few of you

    I built it through PC.

    Then went on my mac and put it in the package for pwnage.app

    I also clicked Remove bootneuter.app after restart of iphone and created the .ipsw

    Then installed it, unfortunately, no dice.

    I got constant restart. Like 10x.

    I believe there is an issue with the bundle and the remove bootneuter.app from pwnage.app option.

    Dont know.

    Even the remove bootneuter.app didnt work haha, the app is still on springboard

    N41
    I also have the same issue... However, I used 1.04b, later today I'll try 1.05b

  4. #184
    Respected Professional Array abrasBR's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Belo Horizonte, Brasil
    Posts
    508
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    33

    Default

    Quote Originally Posted by rotem925 View Post
    There is iBuilder.sh that runs on the first start.
    it will change the permissions.
    but the persmissions fix exists only on 1.05b.
    if everything went well, the script should be deleted.
    BUT. maybe the chmod file has wrong permissions?
    did u include subsystem? or chmod was always there?

    Rotem
    What do you mean with the permissions fix exists only on 1.5b?
    Cause i tried 1.3b and it created ibuilder.sh too.
    Abras

  5. #185
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    83
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by abrasBR View Post
    What do you mean with the permissions fix exists only on 1.5b?
    Cause i tried 1.3b and it created ibuilder.sh too.
    Abras
    The iBuilder.sh on a prev release does not change the permissions.
    this is a fix that exists in 1.05b
    Please try the 1.05b.
    you will see a bigger iBuilder.sh file with all the premissions set.
    by now i Restored few iPhones(mine too- too many time )
    with the latest release and the permissions exactly how i set them in
    the iBuilder.sh.
    till now the iBuilder.sh just "Exec" commands that was requeired by the package.
    for example -> touching files/write to files directly.

    you want see a permission fix unless u running the latest version.
    let me know.
    Thanx.

    Rotem


  6. #186
    Senior Professional Array juansinmiedo35's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    112
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by rotem925 View Post
    juansinmiedo35:
    let me know if you see the iBuilder.sh in your iphone root folder.
    if you are... then i think it didnt run.
    you will have to run it manually.
    let me know.

    abrasBR:
    Thanx for your help
    yes after i upload the bundle and restart the phone i still can see the ibuilder.sh

    i'll try running it manually as soon as i get chance, i'll let you know the results
    Hackintosh HP Pavilion Elite 9150f Leo4all v3 (10.5.2), Intel Quad Core Q6600, 3GB RAM
    <=====IF MY MESSAGE HELPED YOU, SHOW IT BY GIVING ME A THUMBS UP!!!!

  7. #187
    Senior Professional Array juansinmiedo35's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    112
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    ok...i just ran the iBuilder.sh manually and it gives me some erros like "no such file" or "no such directory", the problem with the permissions still continues...
    Hackintosh HP Pavilion Elite 9150f Leo4all v3 (10.5.2), Intel Quad Core Q6600, 3GB RAM
    <=====IF MY MESSAGE HELPED YOU, SHOW IT BY GIVING ME A THUMBS UP!!!!

  8. #188
    Respected Professional Array abrasBR's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Belo Horizonte, Brasil
    Posts
    508
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    33

    Default

    What version are you using?Cause rotem925 just said that he fixed the permissions issues with 1.5b.
    I dont have a phone here to test, will test when i get one. But ill try to create a bundle here with 1.5 and take a look at ibuider.sh.
    Abras

  9. #189
    Senior Professional Array juansinmiedo35's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    112
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by abrasBR View Post
    What version are you using?Cause rotem925 just said that he fixed the permissions issues with 1.5b.
    I dont have a phone here to test, will test when i get one. But ill try to create a bundle here with 1.5 and take a look at ibuider.sh.
    Abras
    i'm using 1.5b, the permissions looks fine in the iBuilder.sh. the thing is that when i execute it manually it gives a lot of errors, this is what i'm doing: create the bundle and upload it via SSH with winscp, without fixing permissions, then restart the phone, according to rotem the ibuilder.sh should be executed automaticly when restarting and it autodeletes after running, but when i ssh again into the phone the ibuielder.sh still there, that's when i execute it manually by right clicking ibuilder.sh and execute...but it gives errors. any ideas?
    Hackintosh HP Pavilion Elite 9150f Leo4all v3 (10.5.2), Intel Quad Core Q6600, 3GB RAM
    <=====IF MY MESSAGE HELPED YOU, SHOW IT BY GIVING ME A THUMBS UP!!!!

  10. #190
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    83
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by juansinmiedo35 View Post
    i'm using 1.5b, the permissions looks fine in the iBuilder.sh. the thing is that when i execute it manually it gives a lot of errors, this is what i'm doing: create the bundle and upload it via SSH with winscp, without fixing permissions, then restart the phone, according to rotem the ibuilder.sh should be executed automaticly when restarting and it autodeletes after running, but when i ssh again into the phone the ibuielder.sh still there, that's when i execute it manually by right clicking ibuilder.sh and execute...but it gives errors. any ideas?
    Can you please send your sh file and the list of packages you built?
    I need to see that.
    try to execute the iBuilder.sh through terminal.

    Rotem


 

 

Similar Threads

  1. 10.4.10 released
    By erhnam in forum Tiger
    Replies: 17
    Last Post: 08-23-2008, 11:15 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 07-06-2008, 11:29 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 07-05-2008, 08:55 PM
  4. [iBuilder] iBuilder 1.01b is out
    By rotem925 in forum PwnageTool
    Replies: 0
    Last Post: 04-21-2008, 07:24 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:15 AM.
twitter, follow us!