Page 16 of 21 FirstFirst ... 6789101112131415161718192021 LastLast
Results 151 to 160 of 204
Discuss [iBuilder] v1.05b Released at the PwnageTool - Hackint0sh.org; I just created two exact firmwares with iBuilder packages inside. One is created on XP ...
  1. #151
    Advanced Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    41
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I just created two exact firmwares with iBuilder packages inside. One is created on XP and the other on Vista system, laterz on the day im going to check if the XP firmware will work and then we have found the problems why it not works by all people. because rotem use a xp machine im pritty sure it's because Vista that there are problems. Laterz today i will give the results...

    EDIT: Just tested true SSH and the permissions is the problem i guess. The apps created by iBuilder have whrong permissions. they have all 754 permision. Normal it must be 0755 for files and folders and 0644 for plist files. The Vista & XP Firmware i still not tested. i report that laterz.

    PS: It will be realy cool if this permissions problem can be fixed.
    Last edited by Iunder; 04-27-2008 at 06:03 PM.


  2. #152
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    257
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    Am I the only who will love to see this app running in Mac???? ---- Please someone help (if rotem925 wants to) to port this app....

    Thank so much

  3. #153
    Professional Array JEsTer's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    50
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by Yogs View Post
    Am I the only who will love to see this app running in Mac???? ---- Please someone help (if rotem925 wants to) to port this app....

    Thank so much
    i wouldnt mind seeing this for mac, without being run through vmware of course.
    3.1.2 Firmware, iPhone 2G, T-Mobile.
    iPhone 4 on the way.

    Add some rep if I helped you please!

  4. #154
    Respected Professional Array abrasBR's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Belo Horizonte, Brasil
    Posts
    508
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    33

    Default

    Quote Originally Posted by Iunder View Post
    I just created two exact firmwares with iBuilder packages inside. One is created on XP and the other on Vista system, laterz on the day im going to check if the XP firmware will work and then we have found the problems why it not works by all people. because rotem use a xp machine im pritty sure it's because Vista that there are problems. Laterz today i will give the results...

    EDIT: Just tested true SSH and the permissions is the problem i guess. The apps created by iBuilder have whrong permissions. they have all 754 permision. Normal it must be 0755 for files and folders and 0644 for plist files. The Vista & XP Firmware i still not tested. i report that laterz.

    PS: It will be realy cool if this permissions problem can be fixed.
    Great Iunder, you did exactly what I was going to do.
    What are the permissions on the *.plist files?Cause I added Kb (AutoCorrection Off) Appsupport and Region Format besides the other apps. And now my settings crashed and my phone crashed too.

    PS: Ive just re-pwned with a "regular" pwned 1.1.4 and installed everything manually. So I dont have one phone right now to test it.

    Rotem, if you manage to fix this permissions problems that would be awsome.
    One thing that i saw was that ibuilder.sh just changed some of the permissions, that was the DRUMMER and PIANIST files inside /var/root/mobile. But the apps still with wrong permissions.

    Abras

  5. #155
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by rotem925 View Post
    try renaming the DefaultSources.xml to a diff name.
    launch the app and add your sources manually

    all the sources can be found in DefaultSource.xml
    i tried again! and i added the sources manually! but it's the same problem! hix...
    "Source couldn't be added ......"

    Sorry for my bad english! i'm vietnamese! thanks for replying!


  6. #156
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    83
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    Permissions problem solved. i just need to release it. need some time cause
    i got back to work... hope it will be lately today

  7. #157
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    83
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    Permissions problem solved. i just need to release it. need some time cause
    i got back to work... hope it will be lately today

  8. #158
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    83
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    v1.05b is out.
    please let me know if it worked for you... no more pwnage permissions.

  9. #159
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hoo it will be great i will check it later on
    is there a limit on the size of the bundlle ? or i can make much apps as i want?

  10. #160
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Has anyone tried bundling Fake BSD into your package?

    None of my apps show in the Springboard. Removed Fake BSD from my Custom Restore and everything is working now. Anyone know why this happens?


 

 

Similar Threads

  1. 10.4.10 released
    By erhnam in forum Tiger
    Replies: 17
    Last Post: 08-23-2008, 11:15 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 07-06-2008, 11:29 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 07-05-2008, 08:55 PM
  4. [iBuilder] iBuilder 1.01b is out
    By rotem925 in forum PwnageTool
    Replies: 0
    Last Post: 04-21-2008, 07:24 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:56 PM.
twitter, follow us!