Results 1 to 5 of 5
Discuss [Help][QuickPwn]Youtube no worky on pwn'd 2.0.1 at the PwnageTool - Hackint0sh.org; Hi, I installed official 2.0.1 and used quickpwn to jailbreak/activate. Everything work great apart from ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    UK
    Posts
    173
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default [Help][QuickPwn]Youtube no worky on pwn'd 2.0.1

    Hi,

    I installed official 2.0.1 and used quickpwn to jailbreak/activate. Everything work great apart from YouTube which has the "You must first connect to iTunes with an internet connection to enable Youtube"

    I've looked all over Cydia but cannot find a Youtube fix. I've also searched over the net to try and find ways to do this via SSH but cannot find any

    Can someone advise how I can sort this please?

    Thanks!



  2. #2
    Senior Professional Array superg3's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Spain
    Posts
    109
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Quote Originally Posted by sophos9 View Post
    Hi,

    I installed official 2.0.1 and used quickpwn to jailbreak/activate. Everything work great apart from YouTube which has the "You must first connect to iTunes with an internet connection to enable Youtube"

    I've looked all over Cydia but cannot find a Youtube fix. I've also searched over the net to try and find ways to do this via SSH but cannot find any

    Can someone advise how I can sort this please?

    Thanks!
    I have the same problem. I've tested the GUI and the comand versions with the same results. Quickpwn is a beta version, or we wait for a new release or we need to reinstall a custom pwned firmware.
    =========================================

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    UK
    Posts
    173
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    Quote Originally Posted by superg3 View Post
    I have the same problem. I've tested the GUI and the comand versions with the same results. Quickpwn is a beta version, or we wait for a new release or we need to reinstall a custom pwned firmware.
    Awesome, they will get it sorted then. I'm not that fussed as I've got MxTube installed...

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    163
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    I have fixed my youtube problem by replacing the lockdown files in 2.0.2 (done with quickpwn) with the onces from 2.0.1 (donw with pwnage tool)

    I extracted them from the custom restore files it made. I've uploaded the files below:

    RapidShare: Easy Filehosting

    SSH the files to /private/var/root/Library/Lockdown/ and replace the ones that are there. Set permissions for all 3 files so they look like the screenshot below then delete the folder "pair_records" After this you are good to go, just reboot



    Hope this helps someone as it was pissing me off
    Last edited by toyanucci; 08-21-2008 at 06:01 AM.

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by toyanucci View Post
    I have fixed my youtube problem by replacing the lockdown files in 2.0.2 (done with quickpwn) with the onces from 2.0.1 (donw with pwnage tool)

    I extracted them from the custom restore files it made. I've uploaded the files below:

    RapidShare: Easy Filehosting

    SSH the files to /private/var/root/Library/Lockdown/ and replace the ones that are there. Set permissions for all 3 files so they look like the screenshot below then delete the folder "pair_records" After this you are good to go, just reboot



    Hope this helps someone as it was pissing me off
    Hi
    You seem to have had the problem with 2.0.2 when we have the problem with 2.0.1
    So your solution might not apply
    Another issue for me is that I don't understand the solution not being as knowledgeable as you
    Could you reexplain a little more in details please what I should do having the issue in 2.0.1 to apply your fix?

    Thanks


 

 

LinkBacks (?)


Similar Threads

  1. Replies: 17
    Last Post: 08-29-2008, 05:34 PM
  2. [2.0.2] iphone quickpwn (windows) help - youtube fix
    By liyakhatalikhan in forum Winpwn
    Replies: 1
    Last Post: 08-22-2008, 11:34 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:50 PM.
twitter, follow us!