Results 1 to 2 of 2
Discuss Couldn't activate and now can't restore at the PwnageTool - Hackint0sh.org; I was trying to give my old 3G to a friend who is on T-Mobile, ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Couldn't activate and now can't restore

    I was trying to give my old 3G to a friend who is on T-Mobile, and after using Pwnage 4.1.2 I had the phone up and running but when we put the SIM card in, it never found the T-Mobile towers. Why didn't it activate?

    The first time through I did not use the Expert mode, so I suspected that was the problem and tried it again with that mode, but that failed. Then in a panic I tried to restore the phone with iTunes which downloaded the latest iOS update. However, it fails with an error.

    So at this point, is there any hope for me getting it to work again with either iTunes or Pwnage?




  2. #2
    Super Moderator Array Olethros's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Norway
    Posts
    8,360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    439

    Default

    Quote Originally Posted by naijatexan View Post
    I was trying to give my old 3G to a friend who is on T-Mobile, and after using Pwnage 4.1.2 I had the phone up and running but when we put the SIM card in, it never found the T-Mobile towers. Why didn't it activate?

    The first time through I did not use the Expert mode, so I suspected that was the problem and tried it again with that mode, but that failed. Then in a panic I tried to restore the phone with iTunes which downloaded the latest iOS update. However, it fails with an error.
    Baseband version please?

    Did you install ultrasn0w after loading pwnagetool? Did you turn off 3G?
    Please read the stickies & search forum before posting!
    How to report an iTunes restore/update fail in a useful manner
    -

    iPad 3G 64GB (4.3.3, Redsn0w) oldest SHSH 3.2.2
    iPhone 4 32GB (4.2.1, Redsn0w JB-monte) oldest SHSH 4.1
    iPhone 3GS 32GB (4.3.3; Pwnagetool) factory unlocked oldest SHSH 3.1
    iPhone 8GB (3.1.3; Pwnagetool) AT&T Locked - Unlocked with bootneuter

    -
    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare ? Donate!

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-16-2009, 10:52 AM
  2. Replies: 6
    Last Post: 03-29-2008, 05:25 PM
  3. couldn't restore after h/w unlock (1.1.2OTB)
    By negrayrenata in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 01-24-2008, 10:53 PM
  4. Couldn't restore neither 111 or 112 please help!!!
    By holycowe in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 4
    Last Post: 12-11-2007, 07:26 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:59 AM.
twitter, follow us!