Results 1 to 5 of 5
Discuss Cannot Mount disk1Os at the PwnageTool - Hackint0sh.org; I cannot pwn my iPhone. Everytime I have tried i get "Canot Mount Disk1Os" when ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [PwnageTool] Cannot Mount disk1Os

    I cannot pwn my iPhone. Everytime I have tried i get "Canot Mount Disk1Os" when the processes are running down the screen of the iPhone. I have tried restoring several times, DFU restoring, ... everything. Nothing seems to work at all. Any clues? I mean I cant even get past the initial PWN! this is bad.
    Last edited by bboyredcel; 04-28-2008 at 06:22 AM.



  2. #2
    Senior Professional Array stonefred's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    326
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    25

    Default

    are you already on 1.1.4?
    Every time you Can Has, God kills a LOLcat.

  3. #3
    Amazingly Knowledgeable Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    790
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    54

    Default

    You already have to be on 1.1.4. If your using winpwn then that may simply be a beta issues.

    But really you need to provide more information!
    iPhone US 8GB
    FW 1.0.2--> iUnlock--> iPhoneSIMfree--> 1.1.1 --> 1.1.2--> Soft upgrade 1.1.3 --> 1.1.4 using signal.app
    iPhone UK 16GB
    FW 1.1.3 OOB --> 1.1.4 --> iPlus 1.2 unlocked!

    <----If I helped you out, rep points are always nice (thanks for that idea!)

  4. #4
    Supporter/Apple CEO
    Newsreporter
    Array secretmrx's Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New Zealand
    Posts
    468
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    49

    Default

    do u mean rdisk0s1 or is disk disk1OS a disk I don't know about

  5. #5
    Supporter/Apple CEO
    Newsreporter
    Array secretmrx's Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New Zealand
    Posts
    468
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    49

    Default

    hey

    Make sure you are not in DFU mode. DFU mode is the one where u get a blank screen etc
    you need to be in the recovery mode which displays a logo implying that u connect to iTunes.
    DFU mode does not load the OS, or iBoot for that matter. This is why firmware downgrades work only in DFU, iBoot I'd not there to tell the firmware u are trying to downgrade to to f*ck off. And as I said, DFU does not load the OS, which resides on rdisk0s1. This may be your problem; you are in the wrong mode.

    To get into recovery mode, turn off iPhone by holding down power then drag the red slider.
    Then, with the power off, hold down the home button, and keep holding it down as you plug iPhone into your computer via the USB cable
    ou should see the "connect to iTunes" graphic
    then u should get the white text from the custom iPwner ramdisk.

    Hope this helps


 

 

Similar Threads

  1. Mount a disk
    By roberandum in forum AppleTV 1
    Replies: 3
    Last Post: 05-26-2009, 09:29 AM
  2. Can't mount /Volumes/EFI
    By mikemar42 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-12-2009, 02:43 PM
  3. Can't Mount HD for Install.
    By insty in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 03-07-2009, 03:44 PM
  4. aTV1.1 wont NFS mount OSX, but will mount Vista NFS
    By wimbledonpaul in forum AppleTV 1
    Replies: 0
    Last Post: 07-31-2007, 05:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:02 AM.
twitter, follow us!