Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27
Discuss [Bootneuter] unlock.....but no sound from speaker! at the PwnageTool - Hackint0sh.org; hi all i used the boot neuter to try it mi iphone is 1.1.1 BL3.9 ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    221
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Exclamation [Bootneuter] unlock.....but no sound from speaker!

    hi all i used the boot neuter to try it mi iphone is 1.1.1 BL3.9 out of the box, i was on 1.1.4 BL3.9 baseband 04.04.05_G (1.1.4 baseband), and i was unlocked with ziphone....i opened up bootneuter and i put the unlock off...to get away from zibri's unlock the process went perfect... then i put unlock on with the neuter option on (it asks for it to unlock), then when a i receive an incoming call i can answer it but i hear no sound or anithing from the speaker....i didn't use pwnage first....cause i heard that is not necesary for bootneuter....can someone help me?
    i've already erased that 1.1.4 baseband restoring again to get the baseband clear and virgin again and nothin....did the same with 1.1.3 version with its baseband and nothing again....any thoughts? thanks for helping....

    update....headphones work! but no speaker
    Last edited by saxosuper1600; 04-05-2008 at 05:09 AM.
    Please we need help in developing an application to measure (HP, Lateral G's, Braking distance) in our cars...

    http://www.hackint0sh.org/forum/show...ght=likes+cars PLEASE CODERS AND DEVELOPERS....HELP NEEDED READ POST #80 FOR MORE INFO!
    THIS IS NOT AN OVERSIZED LETTER SIZE!

    REP UP IF MY POST HELPED YOU IN ANY WAY!



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    59
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    its ok even i have had it a few times... just restore again it should be fine...... also reset all network and all settings

  3. #3
    Senior Professional Array st1172's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    147
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i would do it the right way.... use pwnage the way it was meant to be used. you can get back to a ziphone working state, then run pwnage tool the proper way, it worked for me that way. also, i had an issue or two with speaker not working properly, all I did was reset all settings and restart the phone...

  4. #4
    Amazingly Knowledgeable Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    790
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    54

    Default

    READ THE FAQ

    Once again another question and pointless thread I have already answered.

    Full settings reset and it will work again!

    Anyone else - please check FAQ before asking questions that have an answer already!
    iPhone US 8GB
    FW 1.0.2--> iUnlock--> iPhoneSIMfree--> 1.1.1 --> 1.1.2--> Soft upgrade 1.1.3 --> 1.1.4 using signal.app
    iPhone UK 16GB
    FW 1.1.3 OOB --> 1.1.4 --> iPlus 1.2 unlocked!

    <----If I helped you out, rep points are always nice (thanks for that idea!)

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    221
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default

    thanks all of you, sorry for all you people who saw this post and got disgusted

    UPDATE...doesnt work....did, "reset all settings" , "reset network settings" , update....and restore....

    so the problem its worst than spinstorm thought

    EDIT: youtube does not work with audio but if i chose ringtones works perfect, ipod doesn't work either, both speakers for calling and listening to music are not working
    Last edited by saxosuper1600; 04-05-2008 at 07:23 PM.
    Please we need help in developing an application to measure (HP, Lateral G's, Braking distance) in our cars...

    http://www.hackint0sh.org/forum/show...ght=likes+cars PLEASE CODERS AND DEVELOPERS....HELP NEEDED READ POST #80 FOR MORE INFO!
    THIS IS NOT AN OVERSIZED LETTER SIZE!

    REP UP IF MY POST HELPED YOU IN ANY WAY!


  6. #6
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by st1172 View Post
    i would do it the right way.... use pwnage the way it was meant to be used. you can get back to a ziphone working state, then run pwnage tool the proper way, it worked for me that way. also, i had an issue or two with speaker not working properly, all I did was reset all settings and restart the phone...
    I have to disagree with you if what you meant about the right way to use bootneuter is to pwned your phone.

    You have to understand that pwned and bootneuter are 2 separate things. Pwned deals with OS bootloader and bootneuter deals with Baseband bootloader.

    The requirement for using bootneuter is you have to be running 1.1.4 (i think) and it does not have to be pwned.
    Last edited by dtube; 04-05-2008 at 07:46 PM.

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I'm having the same problem with no sound.

    If I install a new app which causes the springboard to restart the sound goes.

    Resetting all the setting causes the sounds to work fine again until i restart springboard.

    Also noticed the sound missing after using BootNeuter to change baseband.

    I pnwed the phone from a clean standard apple 1.1.4 firmware restore.

    Any Ideas???

  8. #8
    Ninja Hack Array )law('s Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Some girls house...
    Posts
    3,325
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    194

    Default

    The only thing I could think of that would be a temp fix is isnatlling one of those apps like killboard or respring that restart the spring board with one touch
    Playstaion 3 gamer tag HackNinjaLaw

    Off the scene till i get a new lcd or a new iphone

  9. #9
    Advanced Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I don't know if this is your case, but apparently every time I open up bootneuter (even if I don't flash anything) it lows down the iphone volume a lot (so it may look like sound is not working at all). In my case a reboot was enough to solve the "issue" (but again, if I open up bootneuter the volume goes fubar again and there goes another reboot)

  10. #10
    Senior Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    419
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    dont restore it, just go settings general then reset all settings!!!


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. no sound from speaker
    By vtec_rex in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 04-04-2009, 04:39 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 06-09-2008, 03:15 PM
  3. [Sound] Horrible sound, blown speaker?
    By stylus.se in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 04-23-2008, 08:08 PM
  4. [Speaker] Sound in only one ?
    By meadowlands in forum Hardware
    Replies: 6
    Last Post: 03-23-2008, 10:00 PM
  5. [Speaker] Sound in only one ?
    By meadowlands in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 03-23-2008, 10:32 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:50 PM.
twitter, follow us!