Page 5 of 11 FirstFirst 1234567891011 LastLast
Results 41 to 50 of 110
Discuss [Bootneuter] Stuck on "Determining current settings" at the PwnageTool - Hackint0sh.org; i've read how to try to install spring, but i don't know how to put ...
  1. #41
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i've read how to try to install spring, but i don't know how to put it on my iphone...
    No wifi, no bt, no installer....


    maybe is possible to upload it by payload and iliberty (the only way my iphone starts)?


    edit:it starts even with pwnage, but i've got to uncheck bootneuter while building ipsw...
    Last edited by unit52; 04-07-2008 at 11:16 AM.


  2. #42
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    63
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    @Musclenerd
    But how come could an iphone work a few days and then all of a sudden get corrupted so badly that all i can do is an A17... ?

  3. #43
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    63
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    I somehow managed to have bbupdater -v say baseband unresponsive to pinging.

  4. #44
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    since i couldn't run ieraser or ienew, keep saying waiting for data, i just go ahead to the a17 but it say Did you erase the flash first?

  5. #45
    iPhone DevTeam Array

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Always sunny Los Angeles, California
    Posts
    421
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    34

    Default

    The problem with doing A17 without knowing for sure that your baseband is erased is that you don't know whether you just aren't making proper contact with A17 trace, versus your baseband not being erased in right locations.


  6. #46
    Advanced Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    34
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    We talked about that already MuscleNerd....i can say that i'm sure it didn't work for me, i was on 1.1.4, i'm going to retry on 1.1.1.....I'm 100% sure that the trace isn't broken nor i didnt connect the testpoint correctly......

  7. #47
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by MuscleNerd View Post
    The problem with doing A17 without knowing for sure that your baseband is erased is that you don't know whether you just aren't making proper contact with A17 trace, versus your baseband not being erased in right locations.

    since i can't erase the baseband , that the problem we have and yes the tp are proper contact do it under microscope and the trace are not broken . pretty much are screw now. can't get ienew running

  8. #48
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    110
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    MucleNerd, i have a perfect iphone zipnoned (lol), and is working fine, fully working,

    do you think is possible to i be stucked on this " determining your settings " ? maybe because i hv downgraded my BL ?

    Tkz

  9. #49
    iPhone DevTeam Array

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Always sunny Los Angeles, California
    Posts
    421
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    34

    Default

    If you can make and receive calls, then both your bootloader and baseband are fine, and I can't think of how you can be stuck at "Determining settings". If you have term-VT100 or Terminal.app, could you launch it, unload the commcenter, and do
    "bbupdater -v". If you get a response from that, but BootNeuter gets stuck at "Determining settings", that would be strange..because both use the same mechanism.

  10. #50
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    110
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    MucleNerd,

    i did


    "launchctl unload /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist""

    and ran bbupdater -v and i got

    my firmware version / eep version / eep revision / booloader correct

    so for sure i wont have problems to run pwned, is that right?

    tks to help me


 

 

Similar Threads

  1. BootNeuter stuck at "determining current settings"
    By BigChippah in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 13
    Last Post: 01-06-2011, 12:36 PM
  2. Bootneuter - Stuck on "Determining current settings"
    By l0lcat in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 6
    Last Post: 08-02-2010, 12:58 PM
  3. Bootneuter freezes at determining settings
    By boi2gangster in forum Quickpwn
    Replies: 0
    Last Post: 06-12-2009, 10:27 AM
  4. Replies: 8
    Last Post: 10-20-2008, 02:48 PM
  5. Replies: 6
    Last Post: 04-03-2008, 12:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:34 AM.
twitter, follow us!