Results 1 to 9 of 9
Discuss BootNeuter baseband error -3328 at the PwnageTool - Hackint0sh.org; When i am flashing to stock 4.6 i got this error -3328 for baseband. Bootloader ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default BootNeuter baseband error -3328

    When i am flashing to stock 4.6 i got this error -3328 for baseband.
    Bootloader flash succeeded.
    -3328 means?


    Btw, can bootneuter flash BL 3.8?



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    77
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    yes it can flash 3.8 to 3.9-4.6 as well
    iPhone 3G 16GB
    2.0-->2.01-->2.1-->3.0-->3.1.2-->3.1.3-->4.0

    Jailbreaked and S/W Unlock
    Dev Team Great Work

    MacBook Pro 15" (2009)
    2.53 Ghz 4GB RAM

  3. #3
    drg
    drg is offline
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Canada
    Posts
    479
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    34

    Default

    MMmm, why would you want 3.8? And seeing as BootNeuter checks the SHA-1 of the BL's it flashes, it would not accept 3.8 without some patching.

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Oh....

    Right now, there is no sound coming from my speaker.
    read somewhere that by downgrading to 1.0.2 help to restore a bug....
    i just wanted to try...if it works....

    And i did....IT IS A BIG Mistake....
    BL4.6, use ierase from ziphone....
    Restore 1.0.2 got the triangle logo....
    After that whatever firmware i installed all have error 1011 or 1012 from itunes...
    BIG problem.....BB gone.....no imei...
    Lucky after reading thru some postings here....i got a idea....

    Ziphone to ierase again.
    restore 1.1.4 of course error 1012.
    restore again 1012
    Pwnage the iphone after reboot the phone (Upgrade bootloader and unlock bb).
    Custom firmware restore successfully in itunes.
    Reset all setting....
    Phone is back in working condition......except for no sound....

    BTW, any idea what error code -3328 is?
    i got this error only when flashing bootneuter to stock 4.6.
    BL is good but error on bb.

    For stock 3.9, 3.9FakeBlank, 3.9neuter+ with/wo FakeBlank+unlock are all ok.
    For 4.6FL , 4.6neuter+ with/wo FakeBlank+unlock are all ok

    Not sure the error is the cause of my no sound issue....

  5. #5
    Amazingly Knowledgeable Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    790
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    54

    Default

    Didn't read the FAQ did u!?

    No sound is fixed by a full settings reset - not restoring to 1.0.2!

    Do you have BSD subsystem installed as some people have issues if they don't have it when using pwnagetool 1.1.
    iPhone US 8GB
    FW 1.0.2--> iUnlock--> iPhoneSIMfree--> 1.1.1 --> 1.1.2--> Soft upgrade 1.1.3 --> 1.1.4 using signal.app
    iPhone UK 16GB
    FW 1.1.3 OOB --> 1.1.4 --> iPlus 1.2 unlocked!

    <----If I helped you out, rep points are always nice (thanks for that idea!)


  6. #6
    Senior Professional Array smirkis's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    361
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    30

    Default

    either do a full reset, reset all settings.

    or plug ur headphones in, and remove them, repeat about 20 times.
    originally OTB 1.1.2 iPhone 4.6BL
    hActivated/Jailbroken/gUnlocked
    Tzones hacked
    T-Mobile USA

    now blackra1n'd 3.1.2

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi guys,

    my issue is not that easy....

    Plug and unplug.....
    Tried. No use. When plug in, clicked volume, ringer(headphones) displayed.
    When unplug, clicked volume, ringer displayed.
    Is this the usual respond for plug in and unplug?
    Ear speaker at top part of the phone is usable in phone call when unplug.
    I guess this option is cleared.

    Reset......
    Tried. Happened before twice and "reset" works.
    But sad to say not this round.
    Headphone and BT headset both working as normal.
    Phone lower part speaker totally no sound.
    After bootup,
    1) slide to unlock no sound.
    2) setting-> sounds -> slide volume .... no sound
    3) setting -> sounds -> select ringtones .....no sound
    4) setting -> sounds -> select new text message......no sound
    5) Use another phone call in....no sound only vibrate
    6) Message receive ......no sound only vibrate
    7) ipod music/video....no sound
    8) youtube .......no sound
    9) power button to lock ..... no sound
    10) plug to macbook using usb, itunes opened but phone no sound

    But......very important,
    When unload and then load CommCenter i have sound for a while but volume soft (volume already max)
    Example, use Bootneuter, after determine the bl setting press home button,
    waiting for signal to return, sound returned for a while.
    Call in and the phone ring but very soft.
    After a while or reboot....again no sound...

    BSD subsystem is installed.

    Bl, BB, firmware upgrade, downgrade all tried.
    1.1.4 -> 1.1.3 ....no sound
    1.1.4-> 1.1.2 (1.1.1 to jailbreak).....no sound

    At 1.1.4,
    BL 4.6 stock, 4.6 FB, 4.6 neuter .... no sound
    BL 3.9 stock, 3.9 FB, 3.9 neuter ..... no sound

    All this is tried with "reset".

    Tried pwnagetool 1.0 and 1.1, same no sound.
    When problem discovered, phone is pwned by 1.0

    Please help..... i am really lost on what to do next....sigh....
    Took leave for 2 days and still cannot resolve.....sigh....
    Sound lost is discovered when call comes in after playing izoo (no ring).
    During izoo there is a few sms and calls come in.

    Any advice is helpful....BTW, phone is 1.1.2 OTB week 47
    Last edited by probemax; 04-23-2008 at 02:31 PM.

  8. #8
    Amazingly Knowledgeable Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    790
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    54

    Default

    What do you mean by "phone lower part speaker"

    The only speaker is on the left hand side of the phone - the iPhone only has one speaker - the other is the microphone!

    Also are you sure you haven't hit the "silent" button on the side? if its in the silent position then you won't get any sounds from the phone (other than the speaker IF you play music!).
    iPhone US 8GB
    FW 1.0.2--> iUnlock--> iPhoneSIMfree--> 1.1.1 --> 1.1.2--> Soft upgrade 1.1.3 --> 1.1.4 using signal.app
    iPhone UK 16GB
    FW 1.1.3 OOB --> 1.1.4 --> iPlus 1.2 unlocked!

    <----If I helped you out, rep points are always nice (thanks for that idea!)

  9. #9
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Yes my friend.

    There is one mic and one speaker located at the bottom of the phone.
    There is totally no sound coming from there unless I load and unload the CommCenter.

    Yes, I know about the silent button.
    No sound from speaker even when the switch is set to not
    show orange dot.
    And yes, there is indication that the phone is switching between
    silent and normal when I play with the switch.

    It is a good suggestion as a lot of ppl over look this switch
    when they said their phone has no sound.
    Thanks.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 09-21-2009, 03:23 PM
  2. [BOOTNEUTER] Error 46
    By wsx in forum Winpwn
    Replies: 2
    Last Post: 07-28-2008, 01:32 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 07-24-2008, 10:39 PM
  4. Bootneuter Error 3328 - Help
    By brycerudyk in forum PwnageTool
    Replies: 0
    Last Post: 05-15-2008, 07:34 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 04-08-2008, 02:43 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:48 PM.
twitter, follow us!