Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
Discuss BigBig WinPwn Problem :/ at the PwnageTool - Hackint0sh.org; Hi @ all, I restored my 1.1.4 yesterday, I winpwned it with the pre-beta, and ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    38
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default BigBig WinPwn Problem :/

    Hi @ all,

    I restored my 1.1.4 yesterday, I winpwned it with the pre-beta, and have no probs, but the fucking Caterpillar (Kate) fucked my iPhone, so I have to resore it 1st, and after that I build a custom 1.1.4 with all my apps inside.And when I try to restore my CustomFirmware with iTunes, I became an error "(-10)", and the iPhone keeps the Restore Mode, dunno what that measns :/.
    I didnt do the Unlock, only the Jaiolbreak ad Activate funtcion, cause miy iPhone is unlocked.

    I hope I found some help in here .



  2. #2
    Senior Professional Array juansinmiedo35's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    112
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    restart the PC and do the restore again
    Hackintosh HP Pavilion Elite 9150f Leo4all v3 (10.5.2), Intel Quad Core Q6600, 3GB RAM
    <=====IF MY MESSAGE HELPED YOU, SHOW IT BY GIVING ME A THUMBS UP!!!!

  3. #3
    Senior Professional Array Anarchy's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Prishtina, Kosovo
    Posts
    339
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    23

    Default

    juansinmiedo35 I saw you replying to people always with this solution but I dont think thatll work here.

    @j0k3r: Did you restore with official firmware or with custom firmware when Caterpillar bricked your iPhone? If thats the case then you should pwn the iPhone again and then restore custom firmware.

  4. #4
    Advanced Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    38
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Anarchy View Post
    juansinmiedo35 I saw you replying to people always with this solution but I dont think thatll work here.

    @j0k3r: Did you restore with official firmware or with custom firmware when Caterpillar bricked your iPhone? If thats the case then you should pwn the iPhone again and then restore custom firmware.

    I solved the Problem . The Problem was the DFU or Restore Mode, when I only open iTunes and restore with shift+restore, without going manually in DFU or Restore, it works fine.

    ...but everytime when i startup my iPhone, this Message : "WinPwn, Startup Script Complete", comes in my Display. Is that normal ?

  5. #5
    Board Hero Array lordofdaflies's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    INDIA
    Posts
    1,134
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    76

    Default

    not really im using winpwn non beta and i only got that msg when i first use or restore my iphone with the custom fw

    btw u prob had the problem stated in your first post coz when u install a normal iphone fw on ur phone it gets unpwned and u need to hit ipwner again to pwn it and then restore using DFU or Restore mode
    MacBook Pro OS X SNOW Leopard
    iPhone 4 16GB iOS 4.2
    iPad WiFi 64GB iOS 4.2
    BlackBerry Curve 3G (9300)


  6. #6
    Advanced Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    38
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by lordofdaflies View Post
    not really im using winpwn non beta and i only got that msg when i first use or restore my iphone with the custom fw

    btw u prob had the problem stated in your first post coz when u install a normal iphone fw on ur phone it gets unpwned and u need to hit ipwner again to pwn it and then restore using DFU or Restore mode
    After I restored the default 1.1.4fw, I pwned it, and than I use the iBuilder. But it doesnt work when I go in DFU or Restore Mode manually. When I only pwned it and open iTunes and do the restore with the CustomFW, it worked.

  7. #7
    Board Hero Array lordofdaflies's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    INDIA
    Posts
    1,134
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    76

    Default

    that should be fine too but u need to pwn again after a normal restore

    any way you got it working and thats what really matters
    MacBook Pro OS X SNOW Leopard
    iPhone 4 16GB iOS 4.2
    iPad WiFi 64GB iOS 4.2
    BlackBerry Curve 3G (9300)

  8. #8
    Advanced Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    38
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by lordofdaflies View Post
    that should be fine too but u need to pwn again after a normal restore

    any way you got it working and thats what really matters

    ...tHX lordofdaflies,

    but I have some Probs with some Apps that I put in the CustomFW with iBuilder. Drummer and Guitarist and some other apps have some problems with the directory path. In Drummer the DrumKits are not available, and the app closed :/. Not good to add all my apps with iBuilder in my CustomFW ?

  9. #9
    Board Hero Array lordofdaflies's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    INDIA
    Posts
    1,134
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    76

    Default

    do u mean that when u click on the icon the app crashes?
    i had that prob with springdial and my custom FW. i used ssh to fix

    i suggest the same the same
    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=42007

    i know this is stupid have you tried reinstalling the app??? coz spring dial does not work with pwned phones and needs a open ssh fix it might be the same with . Drummer and Guitarist
    MacBook Pro OS X SNOW Leopard
    iPhone 4 16GB iOS 4.2
    iPad WiFi 64GB iOS 4.2
    BlackBerry Curve 3G (9300)

  10. #10
    Advanced Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    38
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by lordofdaflies View Post
    do u mean that when u click on the icon the app crashes?
    i had that prob with springdial and my custom FW. i used ssh to fix

    i suggest the same the same
    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=42007

    i know this is stupid have you tried reinstalling the app??? coz spring dial does not work with pwned phones and needs a open ssh fix it might be the same with . Drummer and Guitarist
    ...no no, it worked with the older build of winpwn, where we cant add apps with iBuilder. But now it doesnt work :/.

    I think it is better to add not all apps with iBuilder, only the important like the installer,BSD,SSH and the whole list of fixes.And the other apps better instaling with the installer.


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [winpwn](Problem) iTunes
    By imb in forum Winpwn
    Replies: 6
    Last Post: 09-19-2008, 06:25 PM
  2. problem after using winpwn 2.0.0.4
    By amirsorial in forum Winpwn
    Replies: 5
    Last Post: 08-14-2008, 03:36 PM
  3. [winpwn] [help!] youtube problem
    By dunyao in forum Winpwn
    Replies: 2
    Last Post: 08-09-2008, 02:28 AM
  4. Replies: 16
    Last Post: 07-31-2008, 12:50 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 07-25-2008, 03:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:37 AM.
twitter, follow us!