Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12
Discuss [2.1 Mac Pwnage] All apps start crashing, need multiple restarts to sort at the PwnageTool - Hackint0sh.org; Originally Posted by alien2108 Same issues with my friends phone. I unlocked it with Mac ...
  1. #11
    Professional Array

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    76
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by alien2108 View Post
    Same issues with my friends phone. I unlocked it with Mac Pwnage with FW 2.1 as mine.
    *sigh*

    Yeah, this is a strange one. I've been trying everything: different jailbreaks (QuickPwn vs PwnageTool), downgrading to 2.0.2, restoring on a different computer.

    I've been able to reproduce in every situation. Yesterday I was even having trouble restoring, and when I put stock 2.1 FW on, I was even getting crashes at the lock/emergency call screen (Springboard crashing, UI elements disappearing, system crashing).

    Today I restored and used BootNeuter to lock my baseband and un-neuter my bootloader. I haven't had any crashes today, I'll test for a few days.

    Next step is convincing Apple to replace the device. That'll be fun.
    I'm a lurker, damnit!
    --
    iPhone 1.0.2 OOB > stabbed vital component with screwdriver during HW unlock, no more hardware unlocks >AppleCare> 1.1.1 OOB >> 1.1.4 Pwned on T-Mobile > * DEAD * >AppleCare> 4.2 BL R-R-R-Refurb 2.0.1 OOB > 2.0.2 QuickPwn > jfb392/T-Pot 2.1 jailbreak > 2.1 Pwnage (Mac) > *crashing issue, bad RAM?* >AppleCare> 4.2 BL R-R-R-Refurb 2.2.1 OOB > 2.2.1 QuickPwn (Mac) > 3.0.1 3GS (AT&T)

    Carrier: AT&T


  2. #12
    Professional Array

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    76
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    OK, so I got the iPhone replaced.

    The new one is probably a refurb, came with 2.1.

    I QuickPwned, BootNeutered, and restored my latest backup, and so far haven't had any problems.
    Note that I've, been, well, careful. Haven't restored yet just in case the problem was started by my computer.

    So so far, new hardware seems to be a solution
    I'm a lurker, damnit!
    --
    iPhone 1.0.2 OOB > stabbed vital component with screwdriver during HW unlock, no more hardware unlocks >AppleCare> 1.1.1 OOB >> 1.1.4 Pwned on T-Mobile > * DEAD * >AppleCare> 4.2 BL R-R-R-Refurb 2.0.1 OOB > 2.0.2 QuickPwn > jfb392/T-Pot 2.1 jailbreak > 2.1 Pwnage (Mac) > *crashing issue, bad RAM?* >AppleCare> 4.2 BL R-R-R-Refurb 2.2.1 OOB > 2.2.1 QuickPwn (Mac) > 3.0.1 3GS (AT&T)

    Carrier: AT&T

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. redsn0w crashing when start the jailbreak
    By GaL in forum iPod Touch 2G
    Replies: 7
    Last Post: 08-28-2009, 02:50 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 09-16-2008, 07:20 AM
  3. [Pwnage Tool] Loading Apps using Pwnage 1.1
    By ltrain in forum PwnageTool
    Replies: 0
    Last Post: 07-17-2008, 09:51 PM
  4. Replies: 7
    Last Post: 04-24-2008, 10:23 PM
  5. Apps Crashing :(
    By redice1 in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 11-12-2007, 11:59 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:15 AM.
twitter, follow us!