Results 1 to 4 of 4
Discuss [1.1.4]No phone signal/wifi after pwning at the PwnageTool - Hackint0sh.org; Hi i pwned my 1.1.4 OTB using the new pwnage 1.1, it was already legit. ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.4]No phone signal/wifi after pwning

    Hi i pwned my 1.1.4 OTB using the new pwnage 1.1, it was already legit. activated on o2 as i live in UK and have a contract

    I want to use it in Thailand so i chose to unlock using the options:

    Enable Baseband Update, Neuter bootloader, unlock baseband, activate phone. In the packages section i left it to install all 3 default installer, bsd and ssh.

    After it finished pwning i have no phone signal or wifi. I went to the bootneuter icon and it said "Error: couldnt find all the necessary files to flash baseband"

    It doesnt appear to have installed BSD or SSH as i cant find them anywhere on the phone. Do i just need to re-pwn the phone again? I tried doing the settings>reset all settings but it just locked the phone up.

    anyone have any ideas?



  2. #2
    Amazingly Knowledgeable Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    790
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    54

    Default

    Did you add the bootloaders to the custom firmware?

    Because that message means there were no bootloaders! Or that the bootloaders used were fake and as a security measure they are not being used.

    If you did add the bootloaders then make a new custom firmware - maybe redownload pwnagetool and new bootloaders from a legitimate source then try again!

    If all else fails - maybe there is a bug in version 1.1. - you can download the older version with bootloaders from thepirarebay - Just don't let it update or it deletes the bootloaders!
    iPhone US 8GB
    FW 1.0.2--> iUnlock--> iPhoneSIMfree--> 1.1.1 --> 1.1.2--> Soft upgrade 1.1.3 --> 1.1.4 using signal.app
    iPhone UK 16GB
    FW 1.1.3 OOB --> 1.1.4 --> iPlus 1.2 unlocked!

    <----If I helped you out, rep points are always nice (thanks for that idea!)

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    146
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Lightbulb

    Did pwnage ask you to locate the bootloaders?

    BL3.9 and BL4.6 can be found at: http://rap$dshare.com/files/104494661/bootloaders.rar

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi yes it did ask for the bootloaders. In the end i restored back to apple firmware, ran the pwntool again and it worked.

 

 

Similar Threads

  1. Poor 3G and Wifi signal
    By khanx in forum iOS 4.x (iPhone OS 4.x)
    Replies: 1
    Last Post: 06-29-2010, 07:07 PM
  2. 62 units of wifi signal? what?
    By seseberg in forum iPhone 3G
    Replies: 0
    Last Post: 04-04-2009, 10:37 AM
  3. [1.1.3] Ziphone v3.0 No signal, wifi..
    By abhinav15dec in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 7
    Last Post: 06-03-2008, 05:11 AM
  4. BL4.6 vs BL3.9 WiFi Signal difference?
    By faruk in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 02-05-2008, 01:22 AM
  5. No Wifi/Signal After Anysim 1.1 (Virgin 1.1.1 phone)
    By pbags in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 10-24-2007, 10:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:43 AM.
twitter, follow us!