Results 1 to 3 of 3
Discuss Carrier Problem after upgrade 3GS to 3.1 at the purplera1n (3GS jailbreak) - Hackint0sh.org; Hello I jailbreak my new 3GS 3.0 4 months ago when it first launched with ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Carrier Problem after upgrade 3GS to 3.1

    Hello

    I jailbreak my new 3GS 3.0 4 months ago when it first launched with purplera1n. There were no problem with my 3.0. Then I created a custom firmware for 3.1 using my MBP. I restored it normally (like i've done dozen of times before). Everything was working after installation except carrier. My phone cannot see my carrier and GPS so i cannot able to do any kind of call or sms. It's not the problem of not showing operator name. The carrier menu does not showed up on the setting neither.

    Here what I've do to fix this;

    - Created different size of firmware (from 600 mb up to 1 gb)
    - Used custom firmware from my friends which they did this successfuly
    - Re-install using ATT sim card

    None of the things worked. It can easily updated but no carrier.

    I cannot restore back to 3.0, due to apple sign process and my id was not saved on saurik servers

    I've search for 1 day on google but there were no cases like mine. I will be glad if you able to help me.

    Thanks



  2. #2
    Super Moderator Array Olethros's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Norway
    Posts
    8,360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    439

    Default

    When making the custom firmware for 3.1 did you say yes to the question about "Do you have an iPhone contract that would activate normally through iTunes"? If you are a legitimate AT&T customer then you should say yes to this question and perform the restore with the AT&T SIM inserted in your phone.

  3. #3
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    OP - please don't multi post ... Thanks.
    Read here for my answer.

    http://www.hackint0sh.org/f208/90450.htm

    thread closed
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here **

 

 

Similar Threads

  1. Carrier Problem after upgrade 3GS to 3.1
    By south01 in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 2
    Last Post: 10-18-2009, 10:13 AM
  2. lost o2 -uk carrier logo after 3.1 upgrade
    By ally1440 in forum iPhone 3GS
    Replies: 2
    Last Post: 10-08-2009, 02:18 AM
  3. [1.1.2 OTB] Upgrade/unlock to 1.1.4 for Canadian Carrier
    By Kullgoran in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 03-07-2008, 03:30 AM
  4. [1.1.3 (1.1.2 OTB)][Problem] No carrier name
    By Littlex in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 03-02-2008, 04:05 AM
  5. Problem with carrier logo
    By Qubix in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 10-07-2007, 10:30 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:46 PM.
twitter, follow us!