Results 1 to 3 of 3
Discuss [Help] No carrier signal after WinPwn at the Old *pwn Solutions - Hackint0sh.org; ok so i first tried winpwn i make it through the entire proscess and when ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Help] No carrier signal after WinPwn

    ok so i first tried winpwn i make it through the entire proscess and when the phone reboots i have no carrier signal or carrier id. i have made 6 ipsw's and same result every time. i then tried quickpwn and i got that to work however i have no youtube? what could i be doing wrong? i would like to use winpwn as i wouyld like installer aswell and all i can seam to get is cidea on quick pwn


    please help!!!!!!!!!!!!

    thank you!
    -jeff



  2. #2
    Young Padawan Array duck9000's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    The Outer Rim
    Posts
    2,461
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    149

    Default

    Title updated from "no you tube?!?!?!?! please help !!!!!"
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation, please click here **.

  3. #3
    Senior Professional Array Ad1tya's Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Mumbai, India.
    Posts
    226
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    18

    Default

    re-pwn without selecting Yes for the Activate option.

    If your using the Expert mode, dont. Theres some bug where even if you choose the dont activate option, it does it.

 

 

Similar Threads

  1. Outright 3G from NZ no signal after winpwn
    By iFon in forum PwnageTool
    Replies: 6
    Last Post: 12-01-2008, 07:58 PM
  2. 2.0.2 No signal after winpwn
    By abgordon in forum Winpwn
    Replies: 9
    Last Post: 09-21-2008, 01:13 AM
  3. [Solved] After winpwn no signal
    By wsx in forum Winpwn
    Replies: 22
    Last Post: 08-12-2008, 08:36 PM
  4. [1.1.4] No Signal after using Winpwn
    By Hz76 in forum PwnageTool
    Replies: 1
    Last Post: 06-06-2008, 09:02 PM
  5. [Winpwn] i've got signal but Service not available
    By big_coop69 in forum PwnageTool
    Replies: 8
    Last Post: 04-21-2008, 08:16 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:10 AM.
twitter, follow us!