Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
Discuss [2.0.2] no service after jailbreak at the Old *pwn Solutions - Hackint0sh.org; I have successfully restored my firmware to 2.0.2 with winpwn 2.5 but i do not ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [2.0.2] no service after jailbreak

    I have successfully restored my firmware to 2.0.2 with winpwn 2.5 but i do not get service. when i enter my t-mobile SIM card into the phone and unlock the pin code, it only shows one bar of service, and doesnt show the tmobile sign beside it. does any one know what that means and what i can do to fix this problem?

    and does winpwn2.5 jailbreak AND unlocks your iphone, or whats the deal??

    thanks!
    Last edited by kdeleon08; 08-30-2008 at 06:38 PM.



  2. #2
    Young Padawan Array duck9000's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    The Outer Rim
    Posts
    2,461
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    149

    Default

    Hi, this is the WinPwn 3G section. Is your iPhone a 3G one?
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation, please click here **.

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    yeah its a 3g.

  4. #4
    Young Padawan Array duck9000's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    The Outer Rim
    Posts
    2,461
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    149

    Default

    Quote Originally Posted by kdeleon08 View Post
    yeah its a 3g.
    Sorry, but iPhone 3G cannot be unlocked yet. There is a sticky about it: FYI: iPhone 3G cannot be unlocked yet
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation, please click here **.

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi i have the same problem any help please


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Re hash it again but do not select YouTube activation, pm me if that helped

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    what i did to unlock it to my t-mobile service was to buy a turbosim from this seller on ebay: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...l%3FMyEbayBeta

    i put it in with my sim card (you dont need to cut your sim ) and it worked perfectly. you need to go to settings>general>network> turn 3g off! and then
    insert it into the tray, and voila!!! it works!

  8. #8
    Young Padawan Array duck9000's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    The Outer Rim
    Posts
    2,461
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    149
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation, please click here **.

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Boston, MA
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by kdeleon08 View Post
    I have successfully restored my firmware to 2.0.2 with winpwn 2.5 but i do not get service. when i enter my t-mobile SIM card into the phone and unlock the pin code, it only shows one bar of service, and doesnt show the tmobile sign beside it. does any one know what that means and what i can do to fix this problem?

    and does winpwn2.5 jailbreak AND unlocks your iphone, or whats the deal??

    thanks!

    The winpwn tool does not yet unlock the IPhone 3g for any other networks. I am in the same boat. I have T-Mobile and sit patiently while i wait for a software based solution.

  10. #10
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    for what i know first time use hypersim need to give it few minutes for it to pickup the signal~~


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. After Jailbreak Ios 4.1 No Service
    By ting1479 in forum iOS 4.x (iPhone OS 4.x)
    Replies: 2
    Last Post: 02-14-2011, 09:05 AM
  2. Jailbreak and No Service
    By YellowShadow in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 9
    Last Post: 09-24-2009, 03:47 AM
  3. [Problem] No Service after jailbreak
    By mo_ in forum Quickpwn 3G
    Replies: 3
    Last Post: 10-24-2008, 08:08 AM
  4. Successful Jailbreak using Jailbreak GUI 1.1.2 but no Service
    By sqwint22 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 01-28-2008, 01:43 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:01 PM.
twitter, follow us!