Results 1 to 8 of 8
Discuss Changing IP address on IPhone at the Off-Topic - Hackint0sh.org; I live in Canada, but in order to see some of the streaming content from ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Cool Changing IP address on IPhone

    I live in Canada, but in order to see some of the streaming content from American Networks (NBC, ABC, CBS), I need an american ip address for my iPhone. How do i do this, is there software, or do I manually do it? if so, how?



  2. #2
    iPhone Moderator Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    3,620
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    220

    Default

    Quote Originally Posted by ahachie View Post
    I live in Canada, but in order to see some of the streaming content from American Networks (NBC, ABC, CBS), I need an american ip address for my iPhone. How do i do this, is there software, or do I manually do it? if so, how?
    Use Hotspot Shield whenever you want to access this services. It is a free VPN service located in the US, so the stations "think" you are on the mainland. Plus it offers a level of security while connected to open hotspots (thats what it is made for ;-)
    Read the stickies and search the forum before posting!
    If you want to become a Hackint0sh supporter click here
    ----------
    iPhone 4 factory unlocked, iOS 4.3.1, jailbroken
    iPad Wi-Fi + 3G (1G), iOS 4.3.1, jailbroken
    iPad 2

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Thumbs up Hotspot Shield

    I am presently using hotspot shield, and it works for the most part, but I used an American iTunes acct. to download the T.V.com app, and even with hotspot, it says "US only". So I thought maybe there is a manual way to change IPs. If so, and being a little green, I would love a tutorial. If you know anything, let me know please

    Quick addition; the T.V.com app is on my iPhone, and works (except I can't do anything)
    Last edited by ahachie; 03-12-2009 at 09:15 PM. Reason: Had to add something

  4. #4
    Rookie Array RohanSucho's Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Yorkshire, UK
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ahachie View Post
    I am presently using hotspot shield, and it works for the most part, but I used an American iTunes acct. to download the T.V.com app, and even with hotspot, it says "US only". So I thought maybe there is a manual way to change IPs. If so, and being a little green, I would love a tutorial. If you know anything, let me know please

    Quick addition; the T.V.com app is on my iPhone, and works (except I can't do anything)
    Why do you need to watch US tv if you're not in the US? why don't you use your computer instead in firefox connected through a proxy (in the options menu)
    I own a Fujitsu Siemens Amilo Pi 2515 Laptop
    HD: 250GB, Ram: 2GB, WLAN: 802.11a/b/g, OS: Windows 7 Build 7000 + Kalyway 10.5.2, Screen res: 1280x800, Drive: CD/DVD R+W, Graphics: Mobile Intel 965 Express Chipset Family.

    Hackintosh is Ftw.

  5. #5
    iPhone Moderator Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    3,620
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    220

    Default

    Quote Originally Posted by RohanSucho View Post
    Why do you need to watch US tv if you're not in the US? why don't you use your computer instead in firefox connected through a proxy (in the options menu)
    Hotspot shield is acting like a proxy - at least it should. It is a VPN tunnel so the server only gets the IP of the server - thats one in the US.
    Read the stickies and search the forum before posting!
    If you want to become a Hackint0sh supporter click here
    ----------
    iPhone 4 factory unlocked, iOS 4.3.1, jailbroken
    iPad Wi-Fi + 3G (1G), iOS 4.3.1, jailbroken
    iPad 2


  6. #6
    Rookie Array RohanSucho's Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Yorkshire, UK
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by volkspost View Post
    Hotspot shield is acting like a proxy - at least it should. It is a VPN tunnel so the server only gets the IP of the server - thats one in the US.
    I know, i already have it, i use it to watch hulu, but it goes way too slow, thats why i use a firefox proxy instead.
    I own a Fujitsu Siemens Amilo Pi 2515 Laptop
    HD: 250GB, Ram: 2GB, WLAN: 802.11a/b/g, OS: Windows 7 Build 7000 + Kalyway 10.5.2, Screen res: 1280x800, Drive: CD/DVD R+W, Graphics: Mobile Intel 965 Express Chipset Family.

    Hackintosh is Ftw.

  7. #7
    iPhone Moderator Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    3,620
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    220

    Default

    Quote Originally Posted by RohanSucho View Post
    I know, i already have it, i use it to watch hulu, but it goes way too slow, thats why i use a firefox proxy instead.
    Any free proxy you'd recommend?
    Read the stickies and search the forum before posting!
    If you want to become a Hackint0sh supporter click here
    ----------
    iPhone 4 factory unlocked, iOS 4.3.1, jailbroken
    iPad Wi-Fi + 3G (1G), iOS 4.3.1, jailbroken
    iPad 2

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Cool Pandora not working abroad on iphone

    My iphone can not run pandora I am currently in Germany. I tried running the Hotspot Shield but it did not work. I got the Icon to light up at top of the screen but will not run. Any suggestion fellow friends.

 

 

Similar Threads

  1. Changing iphone's wifi mac address
    By Singaja in forum General
    Replies: 22
    Last Post: 08-12-2013, 02:11 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-21-2009, 01:10 PM
  3. Losing/Changing IP address, Netgear GA311
    By cowhelmet in forum Hardware
    Replies: 4
    Last Post: 10-15-2008, 06:17 PM
  4. Changing my iPhone's MAC address (problems)
    By djearlybird in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 08-15-2008, 04:13 AM
  5. Replies: 6
    Last Post: 09-14-2007, 01:51 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:52 PM.
twitter, follow us!