Hey everyone, I'm having a problem with my Dell Vostro 1500 Hackint0sh.
Let me give the specs of the laptop.
Dell
Vostro 1500
Core2duo 1.6GHz
4GHz Ram
Nvidia 8400GS 128Mb ram on Video Card.
INSTALL METHOD;
iATKOS_v7.
OSX Leopard Version 10.5.7
_____________________________

I followed this thread for installing.
( Dell Vostro 1500 Mega Thread - InsanelyMac Forum )
Specs on that link is exactly the same as the specs on my Dell Vostro.
__________________________________________________ ________________

Here's whats happening...

I tried coping from my Real intel iMac i5 WOW Complete Folder to the Hackintosh HDD... Everything copied but WOW would Crash almost instantly upon opening.

I deleted everything I copied over to the hackintosh and emptied trash can.
I tried again... Same Result. (I also ran Repair a few times and it said it fixed everything)
I Deleted the Cache & WTF FOLDERS and tried launching again. It repaired itself and it tried launching again, It made it a bit farther this time... Meaning it didn't crash instantly, instead it went to the black screen like wow does right before you see the login page... After black screen it Crashed. Gave me the option to send to Blizzard. (If I see that blizzard report again, I'll copy what it tells me and post it here.)

After doing the steps above 3 different times, I completely deleted the WOW Folder again and used the CATACLYSM DVD I own to do a Complete WOW install.
(It stated it couldn't locate WOW on the system and asked if I wanted to do a Complete WOW Install. I clicked YES)
After it installed it opened the WOW Launcher app and started Downloading the 6GB patch. I had to wait about 5 min to click Play. (It's DL'ing at 2MB/s)
Once I clicked Play it Crashed like before...

So I'm assuming it's something to do with OPEN GL or some file within the hackint0sh system or library folder that isn't being seen or isn't installed or even there...

So does anyone know what I need to do to fix this error/problem?

PS
If I missed any specs or info please let me know and I'll add it here asap. There Error from blizzard I will post if I can get it again...