Results 1 to 10 of 10
Discuss Xfx 9400 gt at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; Ive looked up for working video card for 10.6.2 and i found the XFX 9400 ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question Xfx 9400 gt

    Ive looked up for working video card for 10.6.2 and i found the XFX 9400 GT from this list: HCL 10.6.2 - OSx86
    Ive bought it and i cant get any res(except 1024x768,i need 1400x900) or Quartz Extreme.
    I googled it up and i did any method such as:nv enabler 64,nv enabler,nv enject,efi string,aqua man nvidia installer and did changed the device id.
    Any suggestion?
    spinme



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    177
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    you can go to your com.apple.boot.plist file and put the following lines

    Code:
    <key>GraphicsEnabler</key>
    <string>yes</string>

  3. Thanks Uri1234 thanked for this post.
  4. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by RafaelCSS View Post
    you can go to your com.apple.boot.plist file and put the following lines

    Code:
    <key>GraphicsEnabler</key>
    <string>yes</string>
    Thanks,I tried it and it didn't work.
    Still low res and no Quartz Extreme.

    Any another suggestion?

  5. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    177
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

  6. Thanks Uri1234 thanked for this post.
  7. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by RafaelCSS View Post
    Thanks but it didnt help me...

    Any other suggestion?


  8. #6
    Senior Professional Array

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    177
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    try efi studio.

  9. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by RafaelCSS View Post
    try efi studio.
    How do I do that?

  10. #8
    Senior Professional Array

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    177
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    efi studio is a program

  11. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by RafaelCSS View Post
    efi studio is a program
    I tried osx86 tools with a custom card and it didn't worked.
    When I installed the aqua man driver my system won't load and I tried to use it with bunch of kexts,changed the device id and.
    Any other suggstion?

  12. #10
    Senior Professional Array

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    177
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    i don't know what you have already tryied because of that you should make a fresh install without select anything for video, after that you need to instal chameleon rc5 and than use that on you com.apple.boot.plist

    Code:
    <key>GraphicsEnabler</key>
    <string>yes</string>


 

 

Similar Threads

  1. Leopard on Dell Inspiron 9400?
    By danill2008 in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 08-06-2010, 06:41 PM
  2. plese-geforce 9400 GT
    By fazycom-dz in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 07-09-2010, 03:33 PM
  3. nvidia 9400 GT problem
    By book in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 05-30-2009, 03:27 AM
  4. Esprimo 9400
    By windtaker in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 0
    Last Post: 11-15-2008, 12:46 AM
  5. Esprimo 9400
    By windtaker in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-15-2008, 12:46 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:41 PM.
twitter, follow us!