Results 1 to 4 of 4
Discuss Problems with iAtkos S3 V2 Snow Leopard 10.6.3 / GMA 965 X3100 at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; I was trying to install iAtkos S3 V2 SL but my graphic card doesn't work ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    New York, New York, United States
    Posts
    17
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Problems with iAtkos S3 V2 Snow Leopard 10.6.3 / GMA 965 X3100

    I was trying to install iAtkos S3 V2 SL but my graphic card doesn't work

    I used to have iAtkos v7 working on my Acer Aspire 7720, so I chose the same kext configuration.

    After the installation, it boot up nicely, the music of the that 'welcome video' started but the screen was light blue. I tried to install a different kext for my VGA but all I got was half of the screen working.

    anyone knows how to solve this?

    thanks for the attention. my specs:

    Acer Aspire 7720.
    - Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T5550, 1833 MHz (11 x 167) Instructions: x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3
    - 2Gb DDR2 (2 of 1Gb)
    - Chipset: Intel Crestline-GM GM965
    - Graphic: Intel GMA X3100
    - DVD Drive (ATA)
    - 250Gb HD (ATA)
    - Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet
    - Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Network Connection
    Last edited by juliocsar.tr; 09-03-2011 at 11:20 PM. Reason: ambiguity



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    New York, New York, United States
    Posts
    17
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    please guys. anyone knows how to fix that?

    I tried booting in 32-bit mode but it didn't work.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    With the same Graphics & Chipset iAtkos L2 runs well but low-res (1024x768) :/

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    May 2012
    Location
    Mechanicsburg, Pennsylvania, United States
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Have you found a answer to this I'm having the same problem. boots up and then gray screen but I can hear the startup talking in background. can't figure out what to do. tried all suggestions and still nothing.

 

 

Similar Threads

  1. iAtkos S3 Snow Leopard DVD to iAtkos S3 USB
    By kromakey in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 06-20-2012, 12:58 AM
  2. iOS SDK on iAtkos Snow leopard
    By pballa123 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 06-13-2011, 06:23 PM
  3. Using Snow Leopard 10.6.3 by iAtkos Help Please!!!
    By MMFQ DEATH in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 03-08-2011, 11:12 PM
  4. iAtkos S3 Snow Leopard DVD to iAtkos S3 USB
    By kromakey in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-23-2010, 12:00 PM
  5. iAtkos to Snow Leopard Retail
    By iskono in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-01-2010, 07:42 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:30 PM.
twitter, follow us!