Results 1 to 6 of 6
Discuss [SOLVED] Asus 1000HE hacikintosh 1.3-No audio at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; hey there can you please post your audio chipset?...
  1. #1
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    hey there can you please post your audio chipset?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    253
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    34

    Default [SOLVED] Asus 1000HE hacikintosh 1.3-No audio

    i successfully install the mac os here n my asus 1000HE, But just now i nnotice that my audio is not working. Any idea? Any help is really much appreciated.


    thnx


    its my first time to post here in this thread , cause most of the time im on iphone threads.

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    253
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    34

    Default

    I have no idea how will i check my audio chipset.

    EDIT: Forget it i found the fix for it using audeee and spark. ty icchansan
    Last edited by ako0o_ba; 07-02-2009 at 01:02 PM.

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Oh, kkz can you please post the link or something, it surely will help other members ;P
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    253
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    34

    Default

    credit to ipis-osx wiki
    I didnt post the links cause i know its illegal to post link here in the forum.
    So just go and search for it. Its not that hard.

    What do I need?

    First off you're probably best to have attempted to use some
    of the methods described in the 'quick and dirty' thread. But here's all you should really need:

    AzaliaAudio.pkg.zip
    Audieee 1.0.1
    Apple Devloper Tools
    Spark



    What do I do?

    Remove AppleHDA.kext from your Extensions folder
    (System drive > System > Library > Extensions)

    Install the AzaliaAudio.pkg

    Reboot

    Install Apple Developer Tools (this is needed for ioreg and reggie_se -
    if there are other methods for installing these elements, feel free to comment below)

    Launch Audieee

    Test if the sound works (with iTunes or other)

    Open "System Preferences

    Select "Accounts"

    Select "Login Items"

    Add Audieee to the list by clicking on the "+" sign on the bottom of the list

    Install Spark

    Launch Spark

    Select "File/New Hotkey/System"

    Select the actions "Mute" and assign each a key combination under "Shortcut"
    (I'd suggest something like Ctrl-F10 - FN key does NOT work, they are not captured by OSX but by the BIOS directly!)

    Check "Display confirm Dialog" (this makes for a nice OSD)

    Hit "create"

    Repeat for "Volume Up" and "Volume Down"

    Normally you should now have sound on boot, on wake from sleep, keyboard control for Volume
    and Mute and the possibility to select the output (Speaker/Headphone)
    via the Audieee icon in the taskbar.
    it works guys
    Last edited by ako0o_ba; 07-02-2009 at 10:03 PM.


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Get rid of that Azule stuff. Install latest VoodooHDA
    Fixes it. 1000he only

 

 

Similar Threads

  1. Can not access bios any longer on asus 1000he
    By shonymat in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 04-28-2010, 05:44 AM
  2. [SOLVED] Asus P5K-E AD1988B Audio Help
    By arterio in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 3
    Last Post: 07-30-2009, 08:23 PM
  3. Asus 1000HE processor speed icrease ???
    By ako0o_ba in forum Distributions
    Replies: 0
    Last Post: 07-02-2009, 04:41 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 05-11-2008, 11:56 PM
  5. [1.1.4][Solved] No Audio problem
    By zuegg in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 03-08-2008, 05:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:43 AM.
twitter, follow us!