Results 1 to 5 of 5
Discuss [Problem] ATI 1950 Pro AGP 7280 Stuck at Blue Screen at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; I had installed leo4all v4.1 Updated to 10.5.5 and voodoo xnu 9.5.0 Kernel. Then i ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Problem] ATI 1950 Pro AGP 7280 Stuck at Blue Screen

    I had installed leo4all v4.1 Updated to 10.5.5 and voodoo xnu 9.5.0 Kernel.
    Then i installed this http://rapidshare.com/files/157895235/10.5.5_driver.zip kext paket.
    But i stuck at the blue screen with mouse cursor, but when i wait 30 or more minutes i get into a full qe/ci and all res supporting desktop.
    My System Specs are:
    AMD X2 5000+
    AsRock AM2-NF3 VSTA v2.60
    ATI Radeon 1950 Pro AGP Dev_ID 0x72801002
    Using a DVI To VGA Adapter



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Whats that pack?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thats pack iss a driver made from bronya for the x1950 pro agp 7280 and the natit is modified for vga.

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Check this thread to get your video working
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hm, but with mtzeons pack, i get graphic errors at the blue screen, cause i think it's for dvi instead of vga.
    with 9.2.2 sse 3 kernel my driver pack worked, but not with the vooodoo kernel and guid partition.
    tsomewhere i s mentioned that i have to flash my cards bios as powercolor, how do i do this?


 

 

LinkBacks (?)

  1. 01-14-2009, 05:47 PM

Similar Threads

  1. Stuck at blue boot screen
    By BDazzle in forum Distributions
    Replies: 4
    Last Post: 07-17-2010, 02:02 AM
  2. The notorious 'blue screen on boot' problem
    By TomSpit in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 04-16-2009, 02:09 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 01-11-2009, 06:11 PM
  4. Stuck at blue screen on boot After installation?
    By endrien in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 12-01-2008, 10:34 AM
  5. [Hackint0sh Support] Installation Problem [BLUE SCREEN]
    By erv1n in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 9
    Last Post: 05-28-2008, 12:15 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:55 AM.
twitter, follow us!