Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24
Discuss Post Installation Problems at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; Are you on 10.5.2? did you try updating...
  1. #21
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Are you on 10.5.2? did you try updating
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  2. #22
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I was on 10.5.2. I just sold the laptop and moved on to an inspiron 1318 so I can have quartz extreme support among other things. the new owner might continue the project but chances are they'll just stick to 10.5.2, though I included the Kalyway 10.5.3 update. Thanks for all your help icchansan; I learned a lot.

  3. #23
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Red face compaq presario v6554

    Hi.
    I'm newer on hackintosh. I've installed iatkos 5.0i, and no problem, exept sound, wifi. But now i've got another problem, i've update leopard and now i'nt keyboard mouse sound wifi.
    Is any body can help me please?
    Please note i'm from windows and it's a little dificult for me to use mac system.
    If some body knows any solution, he can send me a private or a mail or anything.
    Excuse my english wrote but i'm spanish.
    Thanks for everybody

  4. #24
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Yeh you forgot to install ACPI x86, whats your audio and wifi chipset?

    Download this to get Keyboard and mouse
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Kalyway 10.5.2 Post Installation Troubles
    By ishbar in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 08-29-2010, 10:41 PM
  2. No sound post installation
    By uRabbit in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 07-15-2010, 04:56 AM
  3. Post installation help?
    By NYCSavage in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 03-07-2010, 02:37 PM
  4. iAtkos v2.0i post installation problem
    By malhaar in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-23-2009, 12:46 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:20 PM.
twitter, follow us!