Results 1 to 3 of 3
Discuss nVidia FX5200 pci-based ... I tried but...SLOW! at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; HI Everybody! I have a IBM ThinkCentre 8183 with a Intel-based graphic chipset. I found ...
  1. #1
    Newbie Array DocBrown83's Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy nVidia FX5200 pci-based ... I tried but...SLOW!

    HI Everybody!
    I have a IBM ThinkCentre 8183 with a Intel-based graphic chipset.
    I found it very slow, because it's only 32 MB of shared memory.
    I also tried with a PCI-based (my pc hasn't agp slots) Zotac Nvidia Geforce FX 5200 @256 MB DDR.
    I tried without a driver, but after installing, my system had kernel panic. I also tried with nvinject and nvkush, system seems to go, but freeze (I have desktop, mouse goes but nothing else.)
    I tried also the guide with nvidia universal installer etc., and charged the coregraphics patch.
    My hackintosh seems to go well, but I don't see a great graphic acceleration.
    In system profiler I see, in graphics, "no kext charged", and in pci "no pci card installed".
    It's normal? I think not!
    Anyone had my same problem with this graphic card or a similar?
    Anyone can help me?
    THX!

    PS: sorry for my ugly english, but I'm Italian...



  2. #2
    Newbie Array DocBrown83's Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    ... mmm no one?
    I "googled" to find something, but there is a Babylonia...

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default mine runs fine

    ibm 8183 / thinkcentre s50, 865g / 82865 chipset, 736m ram, onboard audio(adi1981b), video, ethernet(pro 100), pata hd. I think it's very much like a dell dimension 4100. No luck w/kaly or iatkos. Wiped partition, installed ideneb1.4(f8, -v, -x), guid, 9.2.0 kernal, 97 audio, pro v net, all apps, disable fw, ichx fix, seatbel fix. Takes all updates except 10.5.7. Found all networked devices(printer, nas drive). Installed trendnet usb wireless no prob. Cant wake from sleep but oh well.
    Last edited by whtabtmac; 05-27-2009 at 10:41 AM.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 07-07-2011, 03:10 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 05-16-2011, 02:40 PM
  3. Nvidia fx5200
    By rakib2030 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 2
    Last Post: 11-12-2009, 10:01 PM
  4. Nvidia fx5200
    By rakib2030 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 09-17-2009, 05:32 AM
  5. MacNN: Overheating, slow market to affect Nvidia Q2 earnings
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 07-03-2008, 06:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:13 PM.
twitter, follow us!