Results 1 to 4 of 4
Discuss nVidia 8600GT 512 MB and DVI/VGA/Svideo - nothing works. at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; Hello guys, I have been trying for about 5 or 6 days now to get ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy nVidia 8600GT 512 MB and DVI/VGA/Svideo - nothing works.

    Hello guys,

    I have been trying for about 5 or 6 days now to get my OSX86 copy to get the correct graphics display. I have tried almost everything and nothing works.

    I will start with my specs:

    Acer T180 (modified computer)
    - AMD CPU (AMD Athlon 64 3800+)
    - XFX nVidia 8600 GT 512 with VGA/DVI/and S- Video. (here)

    I am not sure you need more info, since everything else works (Ethernet, sound, bluetooth, etc...) except the video.

    I have been on the OSX86 IRC channel and been getting a lot of help from various users, thank you! But still nothing works.

    Here are some of the things I have tried:

    NVEnabler, NVKush, NVInject, custom EFi string (and others I found online), NVCAP editing, NVCAP maker, device id addition to kexts, NV50, NVRes, etc... What else... Graphics Update, new kexts. I have tried to connect the card on DVI and VGA on most of my attempts, just to see if one of them works. I don't know what else to try

    Anyone that can shed some light or give me some more ideas? I can post here with more info on what I have tried, and give any ideas you have... I'll let you know if I have done that or not.

    Thank you very much in advance for helping.

    -crimsy

    Edit: I am going to give Chameleon v2 RC a spin as it says it can detect Nvidia cards
    Last edited by crimsy; 07-31-2009 at 06:29 AM.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Weird, I have the same video card, try the link in my tutorial and add efi string with efi studio before restart, I had test it with DVI and VGA, dunno about HDMI
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I am guessing the "How To Install" on the HP tutorial? I don't see any links in there regarding the Graphics.

    I am guessing to use NVInject and EFI string?

    I see the link to NVinstaller : http://scottdangel.com/blog/?page_id=20
    -crimsy
    Last edited by crimsy; 07-31-2009 at 06:52 AM.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Nothing has worked.

    I tried the EFI studio string, again. It still does not work.

    I don't know what else to do.

 

 

Similar Threads

  1. NVIDIA Geforce 8600GT 512MB driver?
    By jayrhodes532 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 05-17-2010, 11:25 AM
  2. Where do i gte drivers for NVIDIA GeForce 8600GT 512mb. PLease someone bother to help
    By jayrhodes53 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 2
    Last Post: 10-31-2009, 01:13 AM
  3. Not difficult, someone please bother to help! Nvidia GeForce 8600GT drivers!
    By jayrhodes53 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 10-17-2009, 08:45 PM
  4. Where to get drivers for Nvidia Geforce 8600GT?
    By jayrhodes53 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 10-17-2009, 08:08 PM
  5. Ayuda con Video nvidia 8600gt 512mb y ethernet
    By cere84 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 09-15-2009, 03:50 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:54 AM.
twitter, follow us!