Results 1 to 3 of 3
Discuss no sound on iatkos 7? at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; when i plug in headphones or anything there just isnt any sound. other than that ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation no sound on iatkos 7?

    when i plug in headphones or anything there just isnt any sound. other than that everything works fine.
    is this a well known problem?

    all my computer says is that i have a realtek ac 97 controller
    ill try to find out more if u need since my mac doesnt show it on system profiler..

    thx in advance



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Realtek AC97?

    anyway did you try with voodooHDA?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Professional Array merx987's Avatar

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Estonia
    Posts
    53
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    5

    Default

    i have same problem and same realtek ac97 .. how to fix datt ?

 

 

Similar Threads

  1. No sound on iAtkos s3 OS X10.6.3
    By merx987 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 04-29-2011, 04:08 PM
  2. Problem with sound in iATKOS 10.5.5
    By adygt in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 10-31-2010, 10:53 AM
  3. no sound on iatkos v7
    By flipp in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 05-26-2010, 05:59 PM
  4. iATKOS v7 -> No sound on EX58-UD5
    By stanley_asbeek in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 10-24-2009, 07:48 PM
  5. No sound on iatkos v7
    By NY2PHX in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 3
    Last Post: 08-13-2009, 05:30 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:31 AM.
twitter, follow us!