Results 1 to 6 of 6
Discuss No sound on 10.5.8 at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; Hello! I have managed to install ideneb on my old Medion MT6 Med MT163. The ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question No sound on 10.5.8

    Hello!
    I have managed to install ideneb on my old Medion MT6 Med MT163.
    The only problem is that i have no sound.
    I have tried installing tons of audio kexts, but with no luck. i don't know if i am doing something wrong?

    I have no idea what soundcard i have, except that it is onboard, and there is written 'foxconn' on it. Windows driver is Realtek AC97.

    If anyone know what I need to do so solve this problem, please let me know.

    And since i'm sort of a newbie to Hackint0sh, I would be really glad if you could explane it to me really simple step by step.

    Thanks in advance, - Michael



  2. #2
    Senior Professional Array Dj Osiris's Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    439
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    43

    Default

    Check here link. Regards

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have seen that site already, but i can't get any of them to work

  4. #4
    Senior Professional Array Dj Osiris's Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    439
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    43

    Default

    Are you using Kext helper to rebuild the caches? Have you tried putting the audio kext in System/Library/Extensions (S/L/E) instead of Extra/Extensions (E/E) then repairing permissions?
    Last edited by Dj Osiris; 04-19-2010 at 05:43 PM.

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Here is exactly what i do. I put the kext into kext helper. Then i run kext utility, and then i repair permissions at last. But i haven't tried to change the location where the kexts are installed, i didn't even know you could do that.


  6. #6
    Senior Professional Array Dj Osiris's Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    439
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    43

    Default

    Yep you can do that, sometimes the audio works better there for beginners . Let us know if it helps. Regards

 

 

Similar Threads

  1. MacNN: Creative brings Sound Blaster Recon3D sound card to IFA
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 09-01-2011, 06:50 PM
  2. MacNN: Sound Studio 3.6 adds IMA 4:1 iPhone app sound format
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 08-06-2009, 01:20 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 09-11-2008, 06:05 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 04-11-2008, 12:31 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 12-10-2007, 11:21 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:57 PM.
twitter, follow us!