Results 1 to 4 of 4
Discuss Need Video Solution! I'm Desperate! at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; Hey everyone. I'm pretty frustrated since I've been working on this for 6 hours straight ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation Need Video Solution! I'm Desperate!

    Hey everyone. I'm pretty frustrated since I've been working on this for 6 hours straight with no luck. Earlier today, I was using my hackintosh and had to test a different resolution. Well I ended up getting a blue screen so I rebooted and got the same thing on start-up that time. By the way my system specs are:

    Intel C2D e8400
    Gigabyte Ga-p35-ds3l
    4 GB 1066mhz RAM
    EVGA 8800gt SC
    Kalyway 10.5.4 with Chameleon bootloader (latest version)

    So me being the noob I am (just installed Kalyway 2 days ago) I entered single user mode on bootup and did the ./movevideodrivers

    Then I re-entered into leopard w/o any video drivers for my 8800gt. I was using OSx86 tool's efi string for the 512mb 8800gt before I had tried changing my resolution.

    I tried to re-write it back on the boot.plist or whatever file using that utility and rebooted, only to get a problem I had never had before: my video card was recognized perfectly but stuck at 1024x768 and no ci/qe.

    I have done multiple things to no avail. I eventually tried nvinject but then I got my old problem back when I first installed kalyway which was the black screen right after the apple symbol. So for hours now I've been trying things and googling crap and have gotten nothing.

    For awhile I couldn't get into leopard because of black screen but I could boot into safe mode with full resolution but no qe/ci.

    But now I'm back to where I can get in and have my 8800gt recognized in system profiler. But still no resolution and q/e and c/i. I'm so confused!!

    Please help!!!!!
    Last edited by EricM; 02-22-2009 at 05:34 AM.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Suprisingly enough, I got a new result. I was using an older version of nvinject. I tried using v.52 now but still no resolution change or qe/ci. But no black screen which is a different result with nvinject. Any ideas?

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Please help. I still have no hardware acceleration. And I'm still stuck at 1024x768!!!!!!!

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ok. I've finally come to the point where every single different kext and nvinject and other drivers come out with almost the exact same result: I can boot into leopard with 1024x768 but no ce/ci. Except for different things in the about this mac window, every single kext and driver is now yielding the exact same thing. What is going on??

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:28 PM.
twitter, follow us!